Kurban Bayramı'nda sanatçı yağmuru

YAŞAM 10.08.2019 - 14:14, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kurban Bayramı'nda sanatçı yağmuru

Turizmin başkenti Antalya'da, oteller ve eğlence merkezleri Kurban Bayramı'nda düzenleyecekleri konserlerle tatilcilere keyifli anlar yaşatacak.

haberimizvar.net Antalya'da bayramın ilk günü 11 Ağustos'ta Gloria Antalya Hotel'de; Işın Karaca şarkılarını seslendirecek. Aynı gece Spice Hotel SPA Belek'te ise İskender Paydaş hayranlarıyla buluşacak. 12 Ağustos gecesi ise Gloria Antalya Hotel'de Buray sahneye çıkarken Demet Akalın ise Soho Beach Clup Belek'te sevenleriyle buluşuyor. Sibel Can; Sueno Beach Hotel Side, Ferhat Göçer ise Wome Deluxe Alanya'da bayram konserinde şarkılarını seslendirecek. 13 Ağustos Salı günü Buray; Jolly Joker Antalya'da, Sibel Can; Sueno Beach Hotel Belek'te, Zara ise Selge Beach Resort SPA Manavgat, Kurtalan Ekspres de Asteria Kremlin Palace'da olacak. Bayramın son günü 14 Ağustos akşamında da Tuğba Özay; Dido Beach Lara'da düzenlenen gündüz partisinde sahneye çıkacak. YILMAZ MORGÜL VE YEŞİM SALKIM AFYONKARAHİSAR'da Afyonkarahisar'da ise 13 Ağustos akşamı Korel Thermal'da Yılmaz Morgül, Akrones Thermal'da ise Yeşim Salkım hayranlarıyla buluşacak.
Turizmin başkenti Antalya'da, oteller ve eğlence merkezleri Kurban Bayramı'nda düzenleyecekleri konserlerle tatilcilere keyifli anlar yaşatacak.

haberimizvar.net Antalya'da bayramın ilk günü 11 Ağustos'ta Gloria Antalya Hotel'de; Işın Karaca şarkılarını seslendirecek. Aynı gece Spice Hotel SPA Belek'te ise İskender Paydaş hayranlarıyla buluşacak. 12 Ağustos gecesi ise Gloria Antalya Hotel'de Buray sahneye çıkarken Demet Akalın ise Soho Beach Clup Belek'te sevenleriyle buluşuyor. Sibel Can; Sueno Beach Hotel Side, Ferhat Göçer ise Wome Deluxe Alanya'da bayram konserinde şarkılarını seslendirecek.

13 Ağustos Salı günü Buray; Jolly Joker Antalya'da, Sibel Can; Sueno Beach Hotel Belek'te, Zara ise Selge Beach Resort SPA Manavgat, Kurtalan Ekspres de Asteria Kremlin Palace'da olacak.

Bayramın son günü 14 Ağustos akşamında da Tuğba Özay; Dido Beach Lara'da düzenlenen gündüz partisinde sahneye çıkacak.

YILMAZ MORGÜL VE YEŞİM SALKIM AFYONKARAHİSAR'da

Afyonkarahisar'da ise 13 Ağustos akşamı Korel Thermal'da Yılmaz Morgül, Akrones Thermal'da ise Yeşim Salkım hayranlarıyla buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.