Kurban kesti, adaylığını açıkladı

GÜNDEM 04.09.2019 - 13:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kurban kesti, adaylığını açıkladı

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan Niyazi Özçelik, "Allah'ın izniyle, yeni dönem hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah" dedi

haberimizvar.net Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odasının Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu, 6 Ekim'de yapılacak. Başkanlık için adaylığını açıklayan ilk isim Niyazi Özçelik oldu. Özçelik, Antalya Havalimanı Taksi Kooperatifinde durak başkanları ile beraber kurban keserek basın açıklaması yaptı. KONVOYLA GÖVDE GÖSTERİSİ Ardından taksiler havalimanından Kundu'ya kadar konvoy halinde hareket ederek gövde gösterisinde bulundu. Basın açıklamasına onlarca taksiciyle birlikte Havalimanı, Kemerağzı Kumsal, Lara Birlik, Özdilek, Otogar taksi durak başkanları başta olmak üzere çok sayıda durak başkanı ve Döşemealtı Kamyoncular Kooperatifi başkanı katıldı. Niyazi Özçelik, "Bildiğiniz üzere Şoförler Odasına bakanlık kayyum atadı. Camiamızın bu yaşadığı olumsuzlukları bir daha Allah başımıza vermesin, böyle şeyleri bizden uzak etsin inşallah. İnşallah bundan sonraki dönem daha temiz olacak, geçmiş dönemdeki bu kirli dönem bitmiştir. Yeni dönem de hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah" dedi.    
Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan Niyazi Özçelik, "Allah'ın izniyle, yeni dönem hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah" dedi

haberimizvar.net Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odasının Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu, 6 Ekim'de yapılacak. Başkanlık için adaylığını açıklayan ilk isim Niyazi Özçelik oldu. Özçelik, Antalya Havalimanı Taksi Kooperatifinde durak başkanları ile beraber kurban keserek basın açıklaması yaptı.

KONVOYLA GÖVDE GÖSTERİSİ

Ardından taksiler havalimanından Kundu'ya kadar konvoy halinde hareket ederek gövde gösterisinde bulundu. Basın açıklamasına onlarca taksiciyle birlikte Havalimanı, Kemerağzı Kumsal, Lara Birlik, Özdilek, Otogar taksi durak başkanları başta olmak üzere çok sayıda durak başkanı ve Döşemealtı Kamyoncular Kooperatifi başkanı katıldı. Niyazi Özçelik, "Bildiğiniz üzere Şoförler Odasına bakanlık kayyum atadı. Camiamızın bu yaşadığı olumsuzlukları bir daha Allah başımıza vermesin, böyle şeyleri bizden uzak etsin inşallah. İnşallah bundan sonraki dönem daha temiz olacak, geçmiş dönemdeki bu kirli dönem bitmiştir. Yeni dönem de hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.