Kurduğu pazarın esnafından tam destek aldı

SİYASET 27.02.2024 - 17:19, Güncelleme: 28.02.2024 - 09:38
 

Kurduğu pazarın esnafından tam destek aldı

Kurulmasında emek verdiği pazarın esnafından tam destek aldı CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, kurulmasında emeği olan Kuzeyyaka Mahallesi’ndeki pazar yerini ziyaret etti. Kocagöz, “Göreve gelir gelmez yıllardır üstü kapatılmayan kapalı pazar yerini yapacağız” diye konuştu.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Kepez’deki ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Kurulmasında ve yapımında emek verdiği Kuzeyyaka Mahallesi pazar yerini ziyaret eden Kocagöz, hem pazarcı esnafını ziyaret etti, hem de mahalle sakinlerini dinledi. Kocagöz, “‘İnsan yaşat ki devlet yaşasın’ sözünün rehberliğinde ‘önce insan’ diyerek yola çıktık. Biz siyasetçi gibi değil Devlet adamı gibi düşünüyoruz, yani önümüzdeki seçimi değil gelecek nesilleri düşünüyoruz. Kepez’de binalar dikildi, caddeler açıldı, tramvaylar geldi mahalle içlerine girdiğinizde yalın ayaklı çocukları, evsiz barksız insanları, uyuşturucuya yakalanmış gençleri görüyoruz. Şimdi alışveriş yaptığınız pazarı kapalı pazar haline getiremeyen kadrolardan kurtulup, size hizmet vermek için buradayız” dedi.  BİZİM KAPIMIZ HEP AÇIKTI Kuzeyyaka Mahallesi’ndeki vatandaşlarla tek tek sohbet edip, dertlerini dinleyen Kocagöz, “Birbirimizi sevdikçe kazanacağız. Sevgiyle kazanacağız, akılla kazanacağız, hep birlikte kazanacağız. Biz kazanacağız, Kepez kazanacak. Görev yaptığım 20 yılda hiçbir zaman kapalı olmadı. Vatandaşlarımız istedikleri zaman benimle görüşebildiler. Aynı şekilde yine siz değerli hemşehrilerimle birlikte Kepez’i yöneteceğiz. ‘Halka rağmen değil halk ile’ hareket edip, Kepez’i Antalya’nın arka bahçesi olmaktan çıkaracağız. Hak ettiğiniz hizmeti alabilmeniz için gecemi gündüzüme katıp çalışacağım” diye konuştu. RANT DÜZENİ YERİNE HALKÇI DÜZEN Kepez’de yaşayan 650 bin Kepezlinin bütçenin eşit hissedarı olmasına rağmen, ilçemizdeki açlık, yokluk ve yoksulluk çektiğini hatırlatan Kocagöz, “Bunların sebebi rant düzenidir. Biz, rantçı anlayış yerine halkçı anlayış getireceğiz. Rant belediyeciliği değil, halk belediyeciliği yapacağız. Hayallerimiz ve hayallerinizdeki Kepez’i inşa etmemiz için sizlerle birlikte yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.
Kurulmasında emek verdiği pazarın esnafından tam destek aldı CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, kurulmasında emeği olan Kuzeyyaka Mahallesi’ndeki pazar yerini ziyaret etti. Kocagöz, “Göreve gelir gelmez yıllardır üstü kapatılmayan kapalı pazar yerini yapacağız” diye konuştu.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Kepez’deki ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Kurulmasında ve yapımında emek verdiği Kuzeyyaka Mahallesi pazar yerini ziyaret eden Kocagöz, hem pazarcı esnafını ziyaret etti, hem de mahalle sakinlerini dinledi.

Kocagöz, “‘İnsan yaşat ki devlet yaşasın’ sözünün rehberliğinde ‘önce insan’ diyerek yola çıktık. Biz siyasetçi gibi değil Devlet adamı gibi düşünüyoruz, yani önümüzdeki seçimi değil gelecek nesilleri düşünüyoruz. Kepez’de binalar dikildi, caddeler açıldı, tramvaylar geldi mahalle içlerine girdiğinizde yalın ayaklı çocukları, evsiz barksız insanları, uyuşturucuya yakalanmış gençleri görüyoruz. Şimdi alışveriş yaptığınız pazarı kapalı pazar haline getiremeyen kadrolardan kurtulup, size hizmet vermek için buradayız” dedi. 

BİZİM KAPIMIZ HEP AÇIKTI

Kuzeyyaka Mahallesi’ndeki vatandaşlarla tek tek sohbet edip, dertlerini dinleyen Kocagöz, “Birbirimizi sevdikçe kazanacağız. Sevgiyle kazanacağız, akılla kazanacağız, hep birlikte kazanacağız. Biz kazanacağız, Kepez kazanacak. Görev yaptığım 20 yılda hiçbir zaman kapalı olmadı. Vatandaşlarımız istedikleri zaman benimle görüşebildiler. Aynı şekilde yine siz değerli hemşehrilerimle birlikte Kepez’i yöneteceğiz. ‘Halka rağmen değil halk ile’ hareket edip, Kepez’i Antalya’nın arka bahçesi olmaktan çıkaracağız. Hak ettiğiniz hizmeti alabilmeniz için gecemi gündüzüme katıp çalışacağım” diye konuştu.

RANT DÜZENİ YERİNE HALKÇI DÜZEN

Kepez’de yaşayan 650 bin Kepezlinin bütçenin eşit hissedarı olmasına rağmen, ilçemizdeki açlık, yokluk ve yoksulluk çektiğini hatırlatan Kocagöz, “Bunların sebebi rant düzenidir. Biz, rantçı anlayış yerine halkçı anlayış getireceğiz. Rant belediyeciliği değil, halk belediyeciliği yapacağız. Hayallerimiz ve hayallerinizdeki Kepez’i inşa etmemiz için sizlerle birlikte yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.