Kurnaz nereye koşuyor?

SİYASET 27.12.2023 - 16:38, Güncelleme: 27.12.2023 - 16:46
 

Kurnaz nereye koşuyor?

Önce CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı olan ardından sosyal medyasından ve adını taşıyan internet sitesinden ‘Kepez’i kaldırıp, sadece belediye başkan aday adayı unvanı taşıyan Önder Kurnaz, Muratpaşa İlçesi sınırlarında billboardlarda bu kez ‘belediye başkan aday adayı’nı da çıkartıp sadece ‘Önder Kurnaz 2024’ sloganıyla ortaya çıktı.

haberimizvar.net- CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Önder Kurnaz, her gün farklı unvanlarla ortaya çıkarak partililerinin kafasını karıştırıyor. Kepez Belediye Başkan Aday Adayı olarak resmi başvurusunu yapan ancak partisinin yaptırdığı anketlerden beklediği sonucu alamayan Kurnaz, yönünü hangi ilçeye çevireceğini şaşırdı.  HER GÜN FARKLI UNVAN Otel krizi başta olmak üzere siyasi kulislerde olumsuz eleştirilere sebep veren siyaset üreten Kurnaz, geçtiğimiz günlerde aday olduğu ilçe ‘Kepez’in adını sosyal medyasından ve adını taşıyan internet sitesinden çıkartarak, sadece belediye başkan aday adayı unvanıyla siyaset yapmaya başladı. YDK Üyesi Deniz Demiröz ve CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez’le birlikte kol kola Ankara’ya giden Kurnaz, Kepez’den aday gösterilmeyeceğini anlayınca Muratpaşa, o da olmazsa Konyaaltı Belediye Başkan Adayı olmak için kolları sıvadı. BİLBOARDLARDA SADECE ÖNDER KURNAZ Hedefine ulaşmak için Muratpaşa İlçesi’nde billboardları kiralayan Kurnaz, yurttaşın yeni yılını kutlarken sadece ‘Önder Kurnaz 2024’ unvanını kullandı. Ne belediye başkan aday adayı, ne de ilçe adının geçmediği billboardları görenler ‘kim bu adam?’ sorusunu yöneltirken, partilileri ‘Önder Kurnaz nereye koşuyor?’ sorusuna yanıt aradı.
Önce CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı olan ardından sosyal medyasından ve adını taşıyan internet sitesinden ‘Kepez’i kaldırıp, sadece belediye başkan aday adayı unvanı taşıyan Önder Kurnaz, Muratpaşa İlçesi sınırlarında billboardlarda bu kez ‘belediye başkan aday adayı’nı da çıkartıp sadece ‘Önder Kurnaz 2024’ sloganıyla ortaya çıktı.

haberimizvar.net- CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Önder Kurnaz, her gün farklı unvanlarla ortaya çıkarak partililerinin kafasını karıştırıyor. Kepez Belediye Başkan Aday Adayı olarak resmi başvurusunu yapan ancak partisinin yaptırdığı anketlerden beklediği sonucu alamayan Kurnaz, yönünü hangi ilçeye çevireceğini şaşırdı. 

HER GÜN FARKLI UNVAN

Otel krizi başta olmak üzere siyasi kulislerde olumsuz eleştirilere sebep veren siyaset üreten Kurnaz, geçtiğimiz günlerde aday olduğu ilçe ‘Kepez’in adını sosyal medyasından ve adını taşıyan internet sitesinden çıkartarak, sadece belediye başkan aday adayı unvanıyla siyaset yapmaya başladı. YDK Üyesi Deniz Demiröz ve CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez’le birlikte kol kola Ankara’ya giden Kurnaz, Kepez’den aday gösterilmeyeceğini anlayınca Muratpaşa, o da olmazsa Konyaaltı Belediye Başkan Adayı olmak için kolları sıvadı.

BİLBOARDLARDA SADECE ÖNDER KURNAZ

Hedefine ulaşmak için Muratpaşa İlçesi’nde billboardları kiralayan Kurnaz, yurttaşın yeni yılını kutlarken sadece ‘ Önder Kurnaz 2024’ unvanını kullandı. Ne belediye başkan aday adayı, ne de ilçe adının geçmediği billboardları görenler ‘kim bu adam?’ sorusunu yöneltirken, partilileri ‘ Önder Kurnaz nereye koşuyor?’ sorusuna yanıt aradı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.