Kurnaz yine gitti Merthatun yine geldi

SİYASET 23.02.2024 - 17:41, Güncelleme: 23.02.2024 - 17:41
 

Kurnaz yine gitti Merthatun yine geldi

CHP Muratpaşa'da liste krizi yine çözülemedi. Muratpaşa Belediye Meclisi Üyeleri Geçici Aday Listesi'nin 4'üncü sıra adayı olarak Gürcan Merthatun'un görülüyor.

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa'da liste krizi yine çözülemedi. Daha önce Genel Merkez onaylı listenin 1'inci sırasında bulunan Önder Kurnaz'ın ismi Muratpaşa İlçe eski Başkanı Hasan Şahin tarafından silinmiş, yerine Erkan Çelik'in ismi yazılmıştı. Genel Merkezin devreye girmesiyle İlçe Seçim Kurulu'nun davaları nedeniyle adaylığı iptal edilen 4'üncü sıra adayı Gürcan Merthatun'un ismi çıkarılarak, Önder Kurnaz listeye dahil edilmişti. Ancak Seçim Kurulu tarafından askıya çıkarılan CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayları Listesi'nin 4'üncü sırasında seçim kurulunun kararına itiraz eden Gürcan Merthatun'un ismi bulunuyor. Böylece daha önce listeden çıkarılan, sonra tekrar yazılan Önder Kurnaz'ın adı bir kez daha listeden çıkarıldı, daha önce liste dışı kalan Gürcan Merthatun bir kez daha listenin 4'üncü sırasından Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayı gösterildi.
CHP Muratpaşa'da liste krizi yine çözülemedi. Muratpaşa Belediye Meclisi Üyeleri Geçici Aday Listesi'nin 4'üncü sıra adayı olarak Gürcan Merthatun'un görülüyor.

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa'da liste krizi yine çözülemedi. Daha önce Genel Merkez onaylı listenin 1'inci sırasında bulunan Önder Kurnaz'ın ismi Muratpaşa İlçe eski Başkanı Hasan Şahin tarafından silinmiş, yerine Erkan Çelik'in ismi yazılmıştı. Genel Merkezin devreye girmesiyle İlçe Seçim Kurulu'nun davaları nedeniyle adaylığı iptal edilen 4'üncü sıra adayı Gürcan Merthatun'un ismi çıkarılarak, Önder Kurnaz listeye dahil edilmişti.

Ancak Seçim Kurulu tarafından askıya çıkarılan CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayları Listesi'nin 4'üncü sırasında seçim kurulunun kararına itiraz eden Gürcan Merthatun'un ismi bulunuyor. Böylece daha önce listeden çıkarılan, sonra tekrar yazılan Önder Kurnaz'ın adı bir kez daha listeden çıkarıldı, daha önce liste dışı kalan Gürcan Merthatun bir kez daha listenin 4'üncü sırasından Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayı gösterildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.