Kuruluş davetine Antalya’dan kimler davet edildi?

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.08.2019 - 17:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kuruluş davetine Antalya’dan kimler davet edildi?

AK Parti bu akşam yapılacak 18’inci kuruluş yıl dönümünü görkemli bir törenle kutlamaya hazırlanıyor. ATO Congresium'da yapılacak törene de AK Parti Antalya Teşkilatı’ndan da isimler katılacak

haberimizvar.net 18’inci kuruluş yıldönümü kutlayacak olan AK Parti’de hazırlıklar devam ediyor. ATO Congresium'da düzenlenecek törende 18’inci yıla özel marş hazırlandı. Törende ayrıca AK Parti'nin tarihini anlatan, 2001'den bu yana tüm aktörlerin yer alacağı bir film gösterilecek. Törene, kurucu üyeler, bakanlar, önceki dönem ve mevcut milletvekilleri, MKYK üyeleri, Kadın Gençlik Kolları MKYK üyeleri, il başkanları ve belediye başkanları, 14 Ağustos 2001 doğumlu gençlerden seçilen 18 kişi de törene katılacak. ANTALYA’DAN KATILACAKLAR AK Parti Antalya Teşkilatı’ndan törene davet edilen isimler arasında da AK Parti MKYK Üyeleri Gökçen Özdoğan Enç ve Mustafa Köse, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Beşkonak Özçay, AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Doğan ve AK Parti Antalya Kadın Kolları eski İl Başkanı Ayşe Güliz Yılman yer aldı.
AK Parti bu akşam yapılacak 18’inci kuruluş yıl dönümünü görkemli bir törenle kutlamaya hazırlanıyor. ATO Congresium'da yapılacak törene de AK Parti Antalya Teşkilatı’ndan da isimler katılacak

haberimizvar.net 18’inci kuruluş yıldönümü kutlayacak olan AK Parti’de hazırlıklar devam ediyor. ATO Congresium'da düzenlenecek törende 18’inci yıla özel marş hazırlandı. Törende ayrıca AK Parti'nin tarihini anlatan, 2001'den bu yana tüm aktörlerin yer alacağı bir film gösterilecek. Törene, kurucu üyeler, bakanlar, önceki dönem ve mevcut milletvekilleri, MKYK üyeleri, Kadın Gençlik Kolları MKYK üyeleri, il başkanları ve belediye başkanları, 14 Ağustos 2001 doğumlu gençlerden seçilen 18 kişi de törene katılacak.

ANTALYA’DAN KATILACAKLAR

AK Parti Antalya Teşkilatı’ndan törene davet edilen isimler arasında da AK Parti MKYK Üyeleri Gökçen Özdoğan Enç ve Mustafa Köse, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Beşkonak Özçay, AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Doğan ve AK Parti Antalya Kadın Kolları eski İl Başkanı Ayşe Güliz Yılman yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.