Kuşoğlu'ndan 'siyasi cinayetler' iddiası

SİYASET 19.10.2021 - 11:28, Güncelleme: 19.10.2021 - 11:28
 

Kuşoğlu'ndan 'siyasi cinayetler' iddiası

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, konuk olduğu bir televizyon programında "siyasi cinayetler" tartışmasıyla ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Kuşoğlu, "Bu bilgiler mevcut resmi yapı içerisinden gelmiş olabilir" dedi.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, gazeteci yazarlar Talat Atilla ile Tamer Korkmaz’ın sunduğu programa konuk oldu. Kuşoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Siyasi cinayetler kaygım var" sözlerinin kaynağının nereden geldiğiyle ilgili Talat Atilla'nın kendisine yönelttiği soruya yanıt verdi. Kuşoğlu, bilgilerin nereden geldiğini kesin olarak bilmediğini ifade ederek "Bir istihbarat kuruluşundan gelmiş olması muhtemeldir, diye ben de tahmin ediyorum" dedi. BU TÜR BİLGİLER GELİYOR "Devleti iyi bilen biriyim. Devlet hepimiz için önemlidir" diyen Kuşoğlu, devletin istihbarat kurumlarından parti liderlerine zaman zaman çeşitli bilgiler verildiğini belirterek şöyle konuştu: Bunlar bazen yanıltıcı olması söz konusu olabilecek bilgilerdir. Bazen de doğru bilgilerdir. Birçok genel başkanla çalıştım. Zaman zaman yurt içinden bu tür bilgiler gelebiliyor. Bu bilgiler mevcut resmi yapı içerisinden gelmiş olabilir.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, konuk olduğu bir televizyon programında "siyasi cinayetler" tartışmasıyla ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Kuşoğlu, "Bu bilgiler mevcut resmi yapı içerisinden gelmiş olabilir" dedi.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, gazeteci yazarlar Talat Atilla ile Tamer Korkmaz’ın sunduğu programa konuk oldu. Kuşoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Siyasi cinayetler kaygım var" sözlerinin kaynağının nereden geldiğiyle ilgili Talat Atilla'nın kendisine yönelttiği soruya yanıt verdi. Kuşoğlu, bilgilerin nereden geldiğini kesin olarak bilmediğini ifade ederek "Bir istihbarat kuruluşundan gelmiş olması muhtemeldir, diye ben de tahmin ediyorum" dedi.

BU TÜR BİLGİLER GELİYOR
"Devleti iyi bilen biriyim. Devlet hepimiz için önemlidir" diyen Kuşoğlu, devletin istihbarat kurumlarından parti liderlerine zaman zaman çeşitli bilgiler verildiğini belirterek şöyle konuştu: Bunlar bazen yanıltıcı olması söz konusu olabilecek bilgilerdir. Bazen de doğru bilgilerdir. Birçok genel başkanla çalıştım. Zaman zaman yurt içinden bu tür bilgiler gelebiliyor. Bu bilgiler mevcut resmi yapı içerisinden gelmiş olabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.