Kütlü pamuk alım fiyatı 22 lira

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 04.10.2023 - 15:58, Güncelleme: 04.10.2023 - 15:58
 

Kütlü pamuk alım fiyatı 22 lira

Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (ANTBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz, kütlü pamuğun kilogramının 22 liradan alınacağını bildirdi.

haberimizvar.net- Yavuz, ülke genelinde pamuk alım fiyatlarının açıklandığını ve şu ana kadar en yüksek fiyatı ANTBİRLİK olarak kendilerinin verdiğini söyledi. Pamuk piyasasının durgun ilerlediğini ifade eden Yavuz, "Üreticilerin hangi aşamalarda çalıştıklarını biliyoruz. Onları düşünerek kütlü pamuk alım fiyatını 22 lira olarak açıkladık. Pamuk toplama makinelerimizle de üreticilerimize destek oluyoruz." dedi. Antalya'da yaklaşık 55 bin dekarlık bir alanda pamuk üretimi yapıldığını dile getiren Yavuz, bu yıl yaklaşık 18 bin ton civarında rekolte beklediklerini kaydetti.
Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (ANTBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz, kütlü pamuğun kilogramının 22 liradan alınacağını bildirdi.

haberimizvar.net- Yavuz, ülke genelinde pamuk alım fiyatlarının açıklandığını ve şu ana kadar en yüksek fiyatı ANTBİRLİK olarak kendilerinin verdiğini söyledi.

Pamuk piyasasının durgun ilerlediğini ifade eden Yavuz, "Üreticilerin hangi aşamalarda çalıştıklarını biliyoruz. Onları düşünerek kütlü pamuk alım fiyatını 22 lira olarak açıkladık. Pamuk toplama makinelerimizle de üreticilerimize destek oluyoruz." dedi.

Antalya'da yaklaşık 55 bin dekarlık bir alanda pamuk üretimi yapıldığını dile getiren Yavuz, bu yıl yaklaşık 18 bin ton civarında rekolte beklediklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.