'Kutsal görevimiz başlıyor'

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.04.2024 - 16:36, Güncelleme: 04.04.2024 - 16:36
 

'Kutsal görevimiz başlıyor'

Alanya Belediye Başkanı CHP'li Osman Tarık Özçelik, Antalya İlçe Seçim Kurulu'nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Törende yaptığı konuşmada, "Kutsal görevimiz başlıyor' diyen Başkan Özçelik, mazbatasının değerinin ve sorumluluğunun büyük olduğunu söyledi.

haberimizvar.net- 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yüzde 45,37 oy alarak Alanya Belediye Başkanı seçilen Osman Tarık Özçelik, Alanya Adliyesi'nde düzenlenen törenle mazbatasını teslim aldı. Eşi ve kızlarıyla birlikte İlçe Seçim Kuruluna gelen Başkan Özçelik’e, CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir ile Belediye Meclis Üyeleri ve partililer eşlik etti. Konferans Salonundaki mazbata törenine Alanya Birinci Bölge İlçe Seçim Kurulu Başkanı Erhan Yılmaz ve İlçe Seçim Kurulu Müdürü İbrahim Yasefoğlu ile görevliler katıldı. Başkan Osman Tarık Özçelik mazbatasını, Birinci Bölge İlçe Seçim Kurulu Başkanı Erhan Yılmaz'dan aldı.  “KUTSAL GÖREVİMİZE BAŞLIYORUZ”  Törende bir konuşma yapan Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, kutsal göreve başladıklarını belirterek, emeği geçen tüm görevlilere teşekkür etti. Özçelik, mazbatasının değerinin ve sorumluluğunun büyük olduğunu da ifade etti.  Başkan Özçelik’in konuşmasının ardından sırayla Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri'nin mazbataları takdim edildi. Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve ekibi, Alanya Adliye binası önünde günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Alanya Belediye Başkanı CHP'li Osman Tarık Özçelik, Antalya İlçe Seçim Kurulu'nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Törende yaptığı konuşmada, "Kutsal görevimiz başlıyor' diyen Başkan Özçelik, mazbatasının değerinin ve sorumluluğunun büyük olduğunu söyledi.

haberimizvar.net- 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yüzde 45,37 oy alarak Alanya Belediye Başkanı seçilen Osman Tarık Özçelik, Alanya Adliyesi'nde düzenlenen törenle mazbatasını teslim aldı. Eşi ve kızlarıyla birlikte İlçe Seçim Kuruluna gelen Başkan Özçelik’e, CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir ile Belediye Meclis Üyeleri ve partililer eşlik etti. Konferans Salonundaki mazbata törenine Alanya Birinci Bölge İlçe Seçim Kurulu Başkanı Erhan Yılmaz ve İlçe Seçim Kurulu Müdürü İbrahim Yasefoğlu ile görevliler katıldı. Başkan Osman Tarık Özçelik mazbatasını, Birinci Bölge İlçe Seçim Kurulu Başkanı Erhan Yılmaz'dan aldı. 


“KUTSAL GÖREVİMİZE BAŞLIYORUZ” 
Törende bir konuşma yapan Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, kutsal göreve başladıklarını belirterek, emeği geçen tüm görevlilere teşekkür etti. Özçelik, mazbatasının değerinin ve sorumluluğunun büyük olduğunu da ifade etti. 

Başkan Özçelik’in konuşmasının ardından sırayla Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri'nin mazbataları takdim edildi. Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve ekibi, Alanya Adliye binası önünde günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.