Lastiğe kadın eli değdi

YEREL 27.07.2021 - 15:05, Güncelleme: 27.07.2021 - 15:05
 

Lastiğe kadın eli değdi

Haber: Dilara Taş\ Kadın girişimci Betül Şahin Lastiker ile otomobil sektörüne giriş yaptı. Şahin, “Kadınlar ayakkabıya çok önem verir bizim lastik işi de otomobilin ayakkabısı” dedi.

haberimizvar.net- Betül Şahin’den kadın girişimcilere mesaj var. Çocuklarının sınava hazırlanmasıyla boşluğa düşeceğini fark eden Betül Şahin çalışma hayatını özlediğini ve bu sebeple bir iş yeri açmaya karar verip otomobil sektörüne girdiğini kaydetti. Şahin, “Ülke bu dönemde dar boğazdan geçerken kurumsal bir yere başvurup başkasının hakkını yemek istemedim ve ortağımla ticarete girdik.” dedi. MEVLANA CADDESİ’NDE HİZMET VERİYOR  Kadınların her işi başarabileceğini vurgulayan Betül Şahin, “Kadın sürücülerimiz lastik değiştirilirken rahat olamıyorlar biz kadınlar olarak buradayız ve tüm kadın sürücülerimizi bekleriz” diye konuştu. Şahin, “Kadınlar ayakkabıya çok önem verir bizim lastik işi de otomobilin ayakkabısı” şeklinde konuştu.  Emrah Erdoğdu ile Betül Şahin’in ortak olduğu Lastiker, Mevlana Caddesi üzerinde  hizmet veriyor.  
Haber: Dilara Taş\ Kadın girişimci Betül Şahin Lastiker ile otomobil sektörüne giriş yaptı. Şahin, “Kadınlar ayakkabıya çok önem verir bizim lastik işi de otomobilin ayakkabısı” dedi.

haberimizvar.net- Betül Şahin’den kadın girişimcilere mesaj var. Çocuklarının sınava hazırlanmasıyla boşluğa düşeceğini fark eden Betül Şahin çalışma hayatını özlediğini ve bu sebeple bir iş yeri açmaya karar verip otomobil sektörüne girdiğini kaydetti. Şahin, “Ülke bu dönemde dar boğazdan geçerken kurumsal bir yere başvurup başkasının hakkını yemek istemedim ve ortağımla ticarete girdik.” dedi.

MEVLANA CADDESİ’NDE HİZMET VERİYOR 

Kadınların her işi başarabileceğini vurgulayan Betül Şahin, “ Kadın sürücülerimiz lastik değiştirilirken rahat olamıyorlar biz kadınlar olarak buradayız ve tüm kadın sürücülerimizi bekleriz” diye konuştu. Şahin, “Kadınlar ayakkabıya çok önem verir bizim lastik işi de otomobilin ayakkabısı” şeklinde konuştu.  Emrah Erdoğdu ile Betül Şahin’in ortak olduğu Lastiker, Mevlana Caddesi üzerinde  hizmet veriyor.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.