Lavanta bahçesinde sergi

GÜNDEM 20.05.2022 - 13:42, Güncelleme: 20.05.2022 - 13:42
 

Lavanta bahçesinde sergi

Uluslararası Ada Ülkesi Sanatçıları, 1-3 Temmuz'da Burdur'da lavanta bahçesinde 'su' temalı sergi düzenleyecek.

haberimizvar.net- Uluslararası Ada Ülkesi Sanatçıları '5. Uluslararası Mail Art' sergisi için sanatçılara çağrı yaptı. 1-3 Temmuz'da Burdur'a bağlı Lisinia Doğal Yaşam Köyü'nde lavanta bahçesinde düzenlenecek sergide, 'su' teması işlenecek. Türkiye'nin yanı sıra Hindistan, Kosova, Güney Kore, Hollanda, Ekvator, İtalya, Pakistan ve Arnavutluk'un ortak olduğu projede yurtdışından sanatçıların göndereceği mektup ve resimler sergilenecek.  SON TARİH 20 HAZİRAN  Gönderilecek eserlerde 'su' ana teması altında 'iklim değişikliği', 'insan', 'göçmen kuşlar' ve 'değişen dünya'nın işleneceğini belirten serginin küratörü Keziban Ertuğrul Yıldırım, "Eserlerin teslimi için son tarih 20 Haziran. Daha sonra gelen eserleri lavanta bahçesinde sergileyeceğiz. Uluslararası alanda güzel bir etkinliğe imza atacağız. Uluslararası Ada Ülkesi Sanatçıları kurulduğu günden bu güne kadar çalışmalarında hiçbir maddi destek ve hibe almadan çalışmalarını sürdürmektedir" ded
Uluslararası Ada Ülkesi Sanatçıları, 1-3 Temmuz'da Burdur'da lavanta bahçesinde 'su' temalı sergi düzenleyecek.

haberimizvar.net- Uluslararası Ada Ülkesi Sanatçıları '5. Uluslararası Mail Art' sergisi için sanatçılara çağrı yaptı. 1-3 Temmuz'da Burdur'a bağlı Lisinia Doğal Yaşam Köyü'nde lavanta bahçesinde düzenlenecek sergide, 'su' teması işlenecek. Türkiye'nin yanı sıra Hindistan, Kosova, Güney Kore, Hollanda, Ekvator, İtalya, Pakistan ve Arnavutluk'un ortak olduğu projede yurtdışından sanatçıların göndereceği mektup ve resimler sergilenecek.

 SON TARİH 20 HAZİRAN

 Gönderilecek eserlerde 'su' ana teması altında 'iklim değişikliği', 'insan', 'göçmen kuşlar' ve 'değişen dünya'nın işleneceğini belirten serginin küratörü Keziban Ertuğrul Yıldırım, "Eserlerin teslimi için son tarih 20 Haziran. Daha sonra gelen eserleri lavanta bahçesinde sergileyeceğiz. Uluslararası alanda güzel bir etkinliğe imza atacağız. Uluslararası Ada Ülkesi Sanatçıları kurulduğu günden bu güne kadar çalışmalarında hiçbir maddi destek ve hibe almadan çalışmalarını sürdürmektedir" ded

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.