Leman Erdoğan’ı kapağına taşıdı

GÜNDEM 24.07.2021 - 13:34, Güncelleme: 24.07.2021 - 13:34
 

Leman Erdoğan’ı kapağına taşıdı

Leman Dergisi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Çay Saati" mesajlı gönderme yapıldı.

haberimizvar.ent- Cumhurbaşkanı Tayyp Erdoğan sel felaketi yaşanan ve altı kişinin hayatını kaybettiği Rize'ye giderek vatandaşlara çay dağıttı. Erdoğan'ın bu hareketine CHP'den çok sert tepki geldi.  CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: “Sel afetinin yaralarını sarmak için Rize'ye gelen Sayın Erdoğan, yine yaraları sarmak adına Rizeli kardeşlerimize çay fırlatarak devletin tüm gücünü ziyadesiyle hissettirdi.(!) Yahu insaf! Vatandaşın evi, barkı, dükkanı sular altında kalmış. Ne çayı? Keyif çayı mı? Hem de Rize'de?” dedi.  LEMAN'DAN DİKKAT ÇEKEN KAPAK  Leman Dergisi bu haftaki kapağında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşa çay dağıtmasını kapak yaptı.
Leman Dergisi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Çay Saati" mesajlı gönderme yapıldı.

haberimizvar.ent- Cumhurbaşkanı Tayyp Erdoğan sel felaketi yaşanan ve altı kişinin hayatını kaybettiği Rize'ye giderek vatandaşlara çay dağıttı.

Erdoğan'ın bu hareketine CHP'den çok sert tepki geldi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: “Sel afetinin yaralarını sarmak için Rize'ye gelen Sayın Erdoğan, yine yaraları sarmak adına Rizeli kardeşlerimize çay fırlatarak devletin tüm gücünü ziyadesiyle hissettirdi.(!) Yahu insaf! Vatandaşın evi, barkı, dükkanı sular altında kalmış. Ne çayı? Keyif çayı mı? Hem de Rize'de?” dedi. 

LEMAN'DAN DİKKAT ÇEKEN KAPAK 

Leman Dergisi bu haftaki kapağında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşa çay dağıtmasını kapak yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.