Levent Üzümcü’den Başkan Böcek’e: Bu iddiaların takipçisi olun!

GÜNDEM 15.08.2019 - 10:35, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Levent Üzümcü’den Başkan Böcek’e: Bu iddiaların takipçisi olun!

İdris Özyol’un ‘Akraba taallukat tiyatrosu’ yazısını paylaşan tiyatrocu Levent Üzümcü, Başkan Böcek’e, “Bu iddiaların takipçisi olacağınızı umuyorum” diye seslendi. Tiyatrocu Orhan Aydın da “Antalya Şehir Tiyatrosu AKP’nin çiftliği gibi çalışmış” dedi

haberimizvar.net Genel Yayın Yönetmenimiz İdris Özyol’un kaleme aldığı “Akraba taallukat tiyatrosu” yazısı çok ses getirdi. Antalya Şehir Tiyatrosu’ndaki akraba ilişkilerini ve bütçenin nerelere kullanıldığını anlatan İdris Özyol’un yazısını sosyal medyada paylaşan ünlü tiyatro sanatçısı Levent Üzümcü, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni etiketleyerek, “Bu iddiaların takipçisi olacağınızı umuyorum” diye yazdı. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde CHP’den Şişli Belediye Meclis Üyesi de seçilen Üzümcü’nün önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sanat danışmanı olarak atanması bekleniyor. ORHAN AYDIN’DAN DA TEPKİ ‘Akraba taallukat tiyatrosu’na bir tepki de ünlü tiyatrocu Orhan Aydın’dan geldi. İdris Özyol’un yazısını paylaşan Orhan Aydın, “Antalya Belediyesi Şehir Tiyatrosu AKP çiftliği gibi çalışmış!” diye tepki gösterdi. Siyah Beyaz Kitap Genel Yayın Yönetmeni ve Kazım Koyuncu Kültür Merkezi kurucu üyesi Murat Kaplan da yazıyı paylaşanlar arasında yer aldı.  
İdris Özyol’un ‘Akraba taallukat tiyatrosu’ yazısını paylaşan tiyatrocu Levent Üzümcü, Başkan Böcek’e, “Bu iddiaların takipçisi olacağınızı umuyorum” diye seslendi. Tiyatrocu Orhan Aydın da “Antalya Şehir Tiyatrosu AKP’nin çiftliği gibi çalışmış” dedi

haberimizvar.net Genel Yayın Yönetmenimiz İdris Özyol’un kaleme aldığı “Akraba taallukat tiyatrosu” yazısı çok ses getirdi. Antalya Şehir Tiyatrosu’ndaki akraba ilişkilerini ve bütçenin nerelere kullanıldığını anlatan İdris Özyol’un yazısını sosyal medyada paylaşan ünlü tiyatro sanatçısı Levent Üzümcü, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni etiketleyerek, “Bu iddiaların takipçisi olacağınızı umuyorum” diye yazdı. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde CHP’den Şişli Belediye Meclis Üyesi de seçilen Üzümcü’nün önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sanat danışmanı olarak atanması bekleniyor.

ORHAN AYDIN’DAN DA TEPKİ

‘Akraba taallukat tiyatrosu’na bir tepki de ünlü tiyatrocu Orhan Aydın’dan geldi. İdris Özyol’un yazısını paylaşan Orhan Aydın, “Antalya Belediyesi Şehir Tiyatrosu AKP çiftliği gibi çalışmış!” diye tepki gösterdi. Siyah Beyaz Kitap Genel Yayın Yönetmeni ve Kazım Koyuncu Kültür Merkezi kurucu üyesi Murat Kaplan da yazıyı paylaşanlar arasında yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.