‘Likya Gençlik Değişimi’ gençleri buluşturdu

KÜLTÜR 18.10.2023 - 10:55, Güncelleme: 18.10.2023 - 10:55
 

‘Likya Gençlik Değişimi’ gençleri buluşturdu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yeni gençlik projesi ‘Likya Gençlik Değişimi’ programı kapsamında İzmir, Eskişehir ve Muğla’dan 50 öğrenci Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde buluştu.

haberimizvar.net- Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından ilk kez organize edilen ulusal değişim programı ‘Likya Gençlik Değişimi’ kapsamında  Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 18- 25 yaş arası öğrenciler ‘Cumhuriyet Buluşması’ adıyla Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde bir araya geldi.  GENÇLER ‘CUMHURİYET BULUŞMASI’NDA  Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Hayat Ekici Gürkan, uluslararası değişim programı olan ERASMUS benzeri bir projeyi hayata geçirdiklerini söyleyerek, “Ulusal değişim programı ‘Likya Gençlik Değişimi’ Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik yeni projesi. Amacımız gençlerin daha çok hareketlilik sağlaması, kültürleri ve şehirleri tanıması, Cumhuriyetin değerleriyle ilgili daha çok paylaşım yapmaları. ‘Cumhuriyet Buluşması’ ismiyle Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi’nde Antalya, İzmir, Eskişehir ve Muğla’dan 50 genci ağırlıyoruz. Üç gün sürecek kamp programında Cumhuriyetin 100. Yılına ithafken bir ağaç dikimi etkinliğimizde olacak” diye konuştu.      KÜLTÜREL VE SOSYAL ETKİNLİKLER  Eskişehir’den gelen Alpay Han Düven, “17 genç arkadaşımla birlikte bu kampa katıldık. Gençlere yönelik çok güzel kültürel ve sosyal etkinlikler var. Bugün kampın ilk günü hepimiz çok heyecanlıyız. Gençlerin birbiriyle kaynaşması için tanışma oyunları, kültür gezileri ve fidan dikim etkinliği düzenlenecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e bizleri davet ettiği için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.  
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yeni gençlik projesi ‘Likya Gençlik Değişimi’ programı kapsamında İzmir, Eskişehir ve Muğla’dan 50 öğrenci Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde buluştu.

haberimizvar.net- Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından ilk kez organize edilen ulusal değişim programı ‘Likya Gençlik Değişimi’ kapsamında 

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 18- 25 yaş arası öğrenciler ‘Cumhuriyet Buluşması’ adıyla Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde bir araya geldi. 

GENÇLER ‘CUMHURİYET BULUŞMASI’NDA 

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Hayat Ekici Gürkan, uluslararası değişim programı olan ERASMUS benzeri bir projeyi hayata geçirdiklerini söyleyerek, “Ulusal değişim programı ‘Likya Gençlik Değişimi’ Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik yeni projesi. Amacımız gençlerin daha çok hareketlilik sağlaması, kültürleri ve şehirleri tanıması, Cumhuriyetin değerleriyle ilgili daha çok paylaşım yapmaları. ‘Cumhuriyet Buluşması’ ismiyle Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi’nde Antalya, İzmir, Eskişehir ve Muğla’dan 50 genci ağırlıyoruz. Üç gün sürecek kamp programında Cumhuriyetin 100. Yılına ithafken bir ağaç dikimi etkinliğimizde olacak” diye konuştu.     

KÜLTÜREL VE SOSYAL ETKİNLİKLER 

Eskişehir’den gelen Alpay Han Düven, “17 genç arkadaşımla birlikte bu kampa katıldık. Gençlere yönelik çok güzel kültürel ve sosyal etkinlikler var. Bugün kampın ilk günü hepimiz çok heyecanlıyız. Gençlerin birbiriyle kaynaşması için tanışma oyunları, kültür gezileri ve fidan dikim etkinliği düzenlenecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e bizleri davet ettiği için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.