Liseliler, 'Cumhuriyet Sergisi' açtı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.10.2023 - 13:08, Güncelleme: 26.10.2023 - 13:08
 

Liseliler, 'Cumhuriyet Sergisi' açtı

Antalya'da lise öğrencileri tarafından yapılan eserlerle oluşturulan 'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yılı' sergisi açıldı.

haberimizvar.net- Muratpaşa ilçesindeki 15 lisenin öğrencileri, görsel sanatlar öğretmenleri danışmanlığında yaptıkları Cumhuriyet temalı resimleriyle sergi oluşturdu. Onlarca öğrencinin eserinin yer aldığı 'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yılı' adlı sergi, Antalya Aquarium'da açıldı. Açılışa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Ferit Çimen ve Miktad Çam, Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Osman Murat Mimaroğlu ve Sevtap Çam ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Cumhuriyetin 100'üncü yılının kutlandığı konuşmanın ardından açılış kurdelesi kesilerek sergi ziyarete açıldı. Öğrencilerin müzik dinletileri de sunduğu sergi, 3 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.
Antalya'da lise öğrencileri tarafından yapılan eserlerle oluşturulan 'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yılı' sergisi açıldı.

haberimizvar.net- Muratpaşa ilçesindeki 15 lisenin öğrencileri, görsel sanatlar öğretmenleri danışmanlığında yaptıkları Cumhuriyet temalı resimleriyle sergi oluşturdu. Onlarca öğrencinin eserinin yer aldığı 'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yılı' adlı sergi, Antalya Aquarium'da açıldı. Açılışa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Ferit Çimen ve Miktad Çam, Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Osman Murat Mimaroğlu ve Sevtap Çam ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Cumhuriyetin 100'üncü yılının kutlandığı konuşmanın ardından açılış kurdelesi kesilerek sergi ziyarete açıldı. Öğrencilerin müzik dinletileri de sunduğu sergi, 3 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.