Liyakatsiz kadrolar, beka sorunudur

SİYASET 10.03.2023 - 10:50, Güncelleme: 10.03.2023 - 10:51
 

Liyakatsiz kadrolar, beka sorunudur

İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Diyetisyen Durmuş Kaplan, Manavgat İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Siyasi menfaatler için kurumların liyakatsiz kadrolardan oluştuğuna vurgu yapan Kaplan, “Liyakatsiz kadrolar, beka sorunudur” dedi.

Haberimizvar - Yaklaşan seçimler öncesinde ziyaretlerini sürdüren İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Diyetisyen Durmuş Kaplan, Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen ve yönetimini ziyaret etti. Cumhuriyet tarihinin en büyük felaketlerinden birinin yaşandığını söyleyen Kaplan, “11 İlimizi kapsayan deprem felaketinin yaralarını hala sarmaya çalışıyoruz. Bu acı günlerimizde yüreğimiz kan ağlıyor. Acı Kayıplarımız için Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. Liyakatli kadrolara ihtiyacımız olduğunu deprem felaketinde daha iyi anladık. Siyasi menfaatler için kurumları liyakatsiz kadrolardan oluşturmak beka sorunudur” diye konuştu.   Ülke yönetiminin tek adamın elinde bulunduğu ucube sisteme ve iş göremez durumlara ‘dur’ denmesi gerektiğini ifade eden Kaplan, “İş bilmezlere verilen her makamı temizlenmesi ehilsiz kişilerden arınması elzemdir. Milletinin sesini duymaktan erinenlere karşı… Bir olduğumuz beraber olduğumuz milletin sesi olduğumuz günlere az kaldı.  Politik süreçler ancak milletle kazanılır. Tarihin içerisinde ders çıkarılması gereken binlerce örnekler raflarda duruyor. Milletine güvenen ve onlara inanan liderler sayesinde zaferler sağlanmıştır. Liyakatin esas olduğu yarınlar için….Gençlerin huzurlu olduğu yarınlar için…Biz olduğumuz yarınlar için…Milletin sesi umudun sesidir” dedi.
İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Diyetisyen Durmuş Kaplan, Manavgat İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Siyasi menfaatler için kurumların liyakatsiz kadrolardan oluştuğuna vurgu yapan Kaplan, “Liyakatsiz kadrolar, beka sorunudur” dedi.

Haberimizvar - Yaklaşan seçimler öncesinde ziyaretlerini sürdüren İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Diyetisyen Durmuş Kaplan, Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen ve yönetimini ziyaret etti. Cumhuriyet tarihinin en büyük felaketlerinden birinin yaşandığını söyleyen Kaplan, “11 İlimizi kapsayan deprem felaketinin yaralarını hala sarmaya çalışıyoruz. Bu acı günlerimizde yüreğimiz kan ağlıyor. Acı Kayıplarımız için Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. Liyakatli kadrolara ihtiyacımız olduğunu deprem felaketinde daha iyi anladık. Siyasi menfaatler için kurumları liyakatsiz kadrolardan oluşturmak beka sorunudur” diye konuştu.

 

Ülke yönetiminin tek adamın elinde bulunduğu ucube sisteme ve iş göremez durumlara ‘dur’ denmesi gerektiğini ifade eden Kaplan, “İş bilmezlere verilen her makamı temizlenmesi ehilsiz kişilerden arınması elzemdir. Milletinin sesini duymaktan erinenlere karşı… Bir olduğumuz beraber olduğumuz milletin sesi olduğumuz günlere az kaldı.  Politik süreçler ancak milletle kazanılır. Tarihin içerisinde ders çıkarılması gereken binlerce örnekler raflarda duruyor. Milletine güvenen ve onlara inanan liderler sayesinde zaferler sağlanmıştır. Liyakatin esas olduğu yarınlar için….Gençlerin huzurlu olduğu yarınlar için…Biz olduğumuz yarınlar için…Milletin sesi umudun sesidir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.