Logo çalıntı mı?

GÜNDEM 20.12.2021 - 15:01, Güncelleme: 20.12.2021 - 15:01
 

Logo çalıntı mı?

Türkiye’nin "yerli otomobili" Togg, "Yeniliğe Yolculuk" hedefinde marka isminin ardından logosunu da belirledi. Ancak Togg'un logosunun tanışma uygulaması olan Faces'in logosu ile birebir aynı olduğu ortaya çıktı.

haberimizvar.net-Togg, marka isminin ardından logosunu da seçti. Togg'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Doğu ile Batı’nın buluşma, bugün ve geleceğin kesişme noktası" denilerek yeni logo paylaşıldı.    SADECE RENGİ FARKLI Togg'un yeni logosunun paylaşılmasının ardından ortaya çıkan bir görsel tartışmalara neden oldu. Tanışma ve arkadaş bulma platformu olan Faces isimli uygulamanın Google Play Store'da kullandığı logonun Togg logosu ile birebir aynı olduğu görüldü. Söz konusu uygulamanın logosunda sadece renk farkı bulunuyor. Logonun tasarımını marka ajansı CGH’nin yaptığı Anadol Ajansı tarafından duyurulmuştu. Konuyla ilgili henüz ajanstan bir açıklama yapılmadı.
Türkiye’nin "yerli otomobili" Togg, "Yeniliğe Yolculuk" hedefinde marka isminin ardından logosunu da belirledi. Ancak Togg'un logosunun tanışma uygulaması olan Faces'in logosu ile birebir aynı olduğu ortaya çıktı.

haberimizvar.net-Togg, marka isminin ardından logosunu da seçti. Togg'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Doğu ile Batı’nın buluşma, bugün ve geleceğin kesişme noktası" denilerek yeni logo paylaşıldı. 

 

SADECE RENGİ FARKLI

Togg'un yeni logosunun paylaşılmasının ardından ortaya çıkan bir görsel tartışmalara neden oldu. Tanışma ve arkadaş bulma platformu olan Faces isimli uygulamanın Google Play Store'da kullandığı logonun Togg logosu ile birebir aynı olduğu görüldü. Söz konusu uygulamanın logosunda sadece renk farkı bulunuyor. Logonun tasarımını marka ajansı CGH’nin yaptığı Anadol Ajansı tarafından duyurulmuştu. Konuyla ilgili henüz ajanstan bir açıklama yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.