Logosu var kendi yok!

GÜNDEM 17.09.2023 - 13:11, Güncelleme: 17.09.2023 - 14:19
 

Logosu var kendi yok!

Geçtiğimiz hafta Antalya'da "Uluslararası Kıyı Temizleme Günü" kapsamında kıyı ve deniz dibi temizliği yapıldı. Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) öncülüğünde gerçekleşen etkinliğin afişinde yer alan 12 kurum, kuruluş ve STK’dan sadece birinin katılım sağlamaması dikkat çekti.

haberimizvar.net- Konyaaltı Sahili geçtiğimiz hafta hareketli saatler yaşandı. Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) Uluslararası Kıyı Temizleme Gününde bir etkinlik düzenledi. Etkinliğin afişinde saat ve tarihle birlikte Akdeniz’in temizliği için elini taşın altına koyan 12 kurum, kuruluş ve STK’nın logosu yer aldı. Temizlik günü herkes temsil ettiği kurum, kuruluş ve STK’nın logosu, flaması ile Konyaaltı Sahili 1 No’lu Plaj’da toplandı. 150 kişinin ve 10 dalgıcın katılımıyla kıyı temizliği yapıldı ve farkındalık yaratıldı. Ancak afişte logosu olan İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Başkanı Ahmet Çetin ve yönetim kurulu üyelerinden katılım olmaması dikkatlerden kaçmadı. Deniz Ticaret Odası tarafından hiç kimsenin görevlendirilmemesi de tepkilere neden oldu. İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi’nin deniz üzerinden ticaretle ilgilenirken, temizliğinle ilgilenmemesi, farkındalık yaratacak etkinliklerde bulunmaması şaşkınlıkla karşılandı.  
Geçtiğimiz hafta Antalya'da "Uluslararası Kıyı Temizleme Günü" kapsamında kıyı ve deniz dibi temizliği yapıldı. Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) öncülüğünde gerçekleşen etkinliğin afişinde yer alan 12 kurum, kuruluş ve STK’dan sadece birinin katılım sağlamaması dikkat çekti.

haberimizvar.net- Konyaaltı Sahili geçtiğimiz hafta hareketli saatler yaşandı. Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) Uluslararası Kıyı Temizleme Gününde bir etkinlik düzenledi. Etkinliğin afişinde saat ve tarihle birlikte Akdeniz’in temizliği için elini taşın altına koyan 12 kurum, kuruluş ve STK’nın logosu yer aldı. Temizlik günü herkes temsil ettiği kurum, kuruluş ve STK’nın logosu, flaması ile Konyaaltı Sahili 1 No’lu Plaj’da toplandı. 150 kişinin ve 10 dalgıcın katılımıyla kıyı temizliği yapıldı ve farkındalık yaratıldı.

Ancak afişte logosu olan İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Başkanı Ahmet Çetin ve yönetim kurulu üyelerinden katılım olmaması dikkatlerden kaçmadı. Deniz Ticaret Odası tarafından hiç kimsenin görevlendirilmemesi de tepkilere neden oldu. İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi’nin deniz üzerinden ticaretle ilgilenirken, temizliğinle ilgilenmemesi, farkındalık yaratacak etkinliklerde bulunmaması şaşkınlıkla karşılandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.