Lösemili çocuklar iftarda buluştu

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.03.2024 - 12:10, Güncelleme: 25.03.2024 - 12:10
 

Lösemili çocuklar iftarda buluştu

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın (LÖSEV) Antalya ofisi, lösemili çocuklar ve aileleri için iftar programı düzenledi. Programda konuşan İl Koordinatör Yardımcısı Özlem Uğurel, Ankara'da bulunan LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi ile lösemili çocuklar köyünü Antalya'da da yapmak istediklerini söyledi.

haberimizvar.net- Konyaaltı ilçesinde bir restoranda düzenlenen programa, Antalya, Burdur ve Isparta'dan lösemili çocuklar, kanseri yenenler, aileler ile LÖSEV yöneticileri katıldı. LÖSEV Sosyal Hizmetler Koordinatörü Jülide Arifoğlu, sosyal hizmet çalışmaları kapsamında gerçekleştirdikleri programların kıymetli olduğunu söyledi. Bir araya geldikleri her organizasyonun kendileri için olumlu getirileri olduğuna dikkati çeken Arifoğlu, "11 ayın sultanı ramazanın en kıymetli buluşmalarından olan, ramazan yemeklerimizden bugün Antalya'dayız. Kıymetli ailelerimiz, gönüllülerimiz, iyileşmiş gençlerimiz ve kıymetli basın mensuplarımızla beraber bu akşam iftarımızı yapıyor olacağız. Türkiye'nin dört bir yanında sosyal hizmet çalışmaları kapsamında iyileşmiş çocuklarımızın anneleri, babaları, iyileşmiş gençlerimiz ve yetişkin kanser hastalarımızla bu buluşmalar bizler için çok kıymetli. Biraraya geldiğimiz her organizasyonda aslında birlik ve beraberliğin, dayanışmanın bizlere ne kadar güzel getirileri olduğunu da gözlemleyebiliyoruz. 25 yıl içerisinde LÖSEV aslında tüm Türkiye'ye birlik ve beraberliği en güzel yansıtan vakıflardan olmuştur. Bugün de burada ailelerimizin umudunu, sevgisini ve iyiliğini içimizde taşımaya devam ediyoruz" diye konuştu.   LÖSEV Antalya İl Koordinatör Yardımcısı Özlem Uğurel ise LÖSEV olarak Ankara'da bulunan lösemi hastanesini ve lösemili çocuklar köyünü Antalya'da da hayata geçirmek istediklerini ifade etti. Uğurel "Bugün burada Antalya, Burdur ve Isparta'dan sorumlu olduğumuz illerimizde kayıtlı ailelerimizle güzel bir iftar yemeği gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma özelliğine bağlı kalarak ailelerimizle, çocuklarımızla, gençlerimizle biraraya gelerek güzel bir iftar yemeğindeyiz. Biz LÖSEV olarak 1998 yılından bugüne 25 yıllık yolculuğumuz var. Türkiye'nin en güvenilir 10 markasından biri olarak amacımız, Ankara'daki Lösante hastanemiz gibi Antalya'da da bir Lösante hastanesini, lösemili çocuklar köyünü hayata geçirmek istiyoruz. Sizler de şahit oldunuz ailelerimizin durumu, ihtiyaçları ortada. Biz de o ihtiyaçlara sadık kalarak, bağlı kalarak onlara destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi. Program, kanser hastası çocuklara moral için animatörlerin gösteri sunmasının ardından pasta kesilerek sona erdi.
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın (LÖSEV) Antalya ofisi, lösemili çocuklar ve aileleri için iftar programı düzenledi. Programda konuşan İl Koordinatör Yardımcısı Özlem Uğurel, Ankara'da bulunan LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi ile lösemili çocuklar köyünü Antalya'da da yapmak istediklerini söyledi.

haberimizvar.net- Konyaaltı ilçesinde bir restoranda düzenlenen programa, Antalya, Burdur ve Isparta'dan lösemili çocuklar, kanseri yenenler, aileler ile LÖSEV yöneticileri katıldı. LÖSEV Sosyal Hizmetler Koordinatörü Jülide Arifoğlu, sosyal hizmet çalışmaları kapsamında gerçekleştirdikleri programların kıymetli olduğunu söyledi.

Bir araya geldikleri her organizasyonun kendileri için olumlu getirileri olduğuna dikkati çeken Arifoğlu, "11 ayın sultanı ramazanın en kıymetli buluşmalarından olan, ramazan yemeklerimizden bugün Antalya'dayız. Kıymetli ailelerimiz, gönüllülerimiz, iyileşmiş gençlerimiz ve kıymetli basın mensuplarımızla beraber bu akşam iftarımızı yapıyor olacağız. Türkiye'nin dört bir yanında sosyal hizmet çalışmaları kapsamında iyileşmiş çocuklarımızın anneleri, babaları, iyileşmiş gençlerimiz ve yetişkin kanser hastalarımızla bu buluşmalar bizler için çok kıymetli. Biraraya geldiğimiz her organizasyonda aslında birlik ve beraberliğin, dayanışmanın bizlere ne kadar güzel getirileri olduğunu da gözlemleyebiliyoruz. 25 yıl içerisinde LÖSEV aslında tüm Türkiye'ye birlik ve beraberliği en güzel yansıtan vakıflardan olmuştur. Bugün de burada ailelerimizin umudunu, sevgisini ve iyiliğini içimizde taşımaya devam ediyoruz" diye konuştu.

 

LÖSEV Antalya İl Koordinatör Yardımcısı Özlem Uğurel ise LÖSEV olarak Ankara'da bulunan lösemi hastanesini ve lösemili çocuklar köyünü Antalya'da da hayata geçirmek istediklerini ifade etti. Uğurel "Bugün burada Antalya, Burdur ve Isparta'dan sorumlu olduğumuz illerimizde kayıtlı ailelerimizle güzel bir iftar yemeği gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma özelliğine bağlı kalarak ailelerimizle, çocuklarımızla, gençlerimizle biraraya gelerek güzel bir iftar yemeğindeyiz. Biz LÖSEV olarak 1998 yılından bugüne 25 yıllık yolculuğumuz var. Türkiye'nin en güvenilir 10 markasından biri olarak amacımız, Ankara'daki Lösante hastanemiz gibi Antalya'da da bir Lösante hastanesini, lösemili çocuklar köyünü hayata geçirmek istiyoruz. Sizler de şahit oldunuz ailelerimizin durumu, ihtiyaçları ortada. Biz de o ihtiyaçlara sadık kalarak, bağlı kalarak onlara destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Program, kanser hastası çocuklara moral için animatörlerin gösteri sunmasının ardından pasta kesilerek sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.