Maden işçilerinden yeraltında klip

GÜNDEM 05.12.2021 - 15:04, Güncelleme: 05.12.2021 - 15:04
 

Maden işçilerinden yeraltında klip

Madenci Korosu, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle maden ocağında bir klip çekti. Klipte, işçilerin çalışma ve yaşam koşulları konu alındı.

haberimizvar.net-  Tamamı Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) kömür üretiminde çalışan 26 maden işçisinden oluşan ve bugüne kadar birçok kez konser veren "Madenci Korosu", bu kez maden ocağında klip çekti. Yönetmenliğini Oğuz Tosun'un, görüntü yönetmenliğini Taha Baş'ın yaptığı klibin müziği ise Ahmet Özer imzası taşıyor. TTK Üzülmez Maden Ocağı'nda çalışan işçilerin çalışma ve yaşam koşullarının konu alındığı klip, sosyal medyada beğeni topladı. MADEN OCAĞINDAN KONSER SALONUNA Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Merkez Şube Sekreteri ve Madenci Korosu sorumlusu Aysel Kocabaş, yaklaşık 3 yıl önce kurulan madenci korosunun 26 kişiden oluştuğunu belirterek, "Maden işçisi arkadaşlardan oluşan koromuz 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle dün akşam Bülent Ecevit Üniversitesi'nde bir konser verdi. 9 Aralık Perşembe günü ise İstanbul Yenikapı'da sahne alacağız. Yine madenciler günü etkinlikleri kapsamında maden ocağında bir klip çekerek sosyal medyada yayınladık. İşçi arkadaşlarımız maden ocaklarında söylediği türküleri artık konserlerde söylüyor. İzleyenler de büyük keyif alıyor. Ama maden ocağındaki akustiği yansıtabilmek için ilk klibimizi yeraltında çekmek istedik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Madenci Korosu, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle maden ocağında bir klip çekti. Klipte, işçilerin çalışma ve yaşam koşulları konu alındı.

haberimizvar.net-  Tamamı Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) kömür üretiminde çalışan 26 maden işçisinden oluşan ve bugüne kadar birçok kez konser veren "Madenci Korosu", bu kez maden ocağında klip çekti. Yönetmenliğini Oğuz Tosun'un, görüntü yönetmenliğini Taha Baş'ın yaptığı klibin müziği ise Ahmet Özer imzası taşıyor. TTK Üzülmez Maden Ocağı'nda çalışan işçilerin çalışma ve yaşam koşullarının konu alındığı klip, sosyal medyada beğeni topladı.

MADEN OCAĞINDAN KONSER SALONUNA

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Merkez Şube Sekreteri ve Madenci Korosu sorumlusu Aysel Kocabaş, yaklaşık 3 yıl önce kurulan madenci korosunun 26 kişiden oluştuğunu belirterek, "Maden işçisi arkadaşlardan oluşan koromuz 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle dün akşam Bülent Ecevit Üniversitesi'nde bir konser verdi. 9 Aralık Perşembe günü ise İstanbul Yenikapı'da sahne alacağız. Yine madenciler günü etkinlikleri kapsamında maden ocağında bir klip çekerek sosyal medyada yayınladık. İşçi arkadaşlarımız maden ocaklarında söylediği türküleri artık konserlerde söylüyor. İzleyenler de büyük keyif alıyor. Ama maden ocağındaki akustiği yansıtabilmek için ilk klibimizi yeraltında çekmek istedik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.