Maden ocağı patlamasında 22 işçi yaşamını yitirdi

GÜNDEM 15.10.2022 - 00:05, Güncelleme: 15.10.2022 - 00:05
 

Maden ocağı patlamasında 22 işçi yaşamını yitirdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bartın'daki maden ocağı patlamasında hayatını kaybedenlerin sayısını arttığını duyurdu.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bartın'daki maden ocağı patlamasıyla ilgili yaşamını yitirenlerin sayısının 22 olduğunu açıkladı.  Bakan Koca'nın açıklaması şöyle: "Bartın’da, bir maden ocağında meydana gelen patlamada 22 vatandaşımızı kaybettik. Her birine yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Yaralıların sağlıklarına bir an önce kavuşmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Yaralılardan 8’i yoğun bakımda, 4’ü serviste tedavi görüyor. 5 yaralı ise alanda kurulan Acil Müdahale Merkezinde. 2 Ambulans Uçak, yoğun bakımdaki hastalardan 1’ini Ankara’ya, 5’ini ise Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi Yanık Merkezine ulaştırmak üzere harekete geçti."
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bartın'daki maden ocağı patlamasında hayatını kaybedenlerin sayısını arttığını duyurdu.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bartın'daki maden ocağı patlamasıyla ilgili yaşamını yitirenlerin sayısının 22 olduğunu açıkladı. 

Bakan Koca'nın açıklaması şöyle:

"Bartın’da, bir maden ocağında meydana gelen patlamada 22 vatandaşımızı kaybettik. Her birine yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Yaralıların sağlıklarına bir an önce kavuşmaları için elimizden geleni yapıyoruz.

Yaralılardan 8’i yoğun bakımda, 4’ü serviste tedavi görüyor. 5 yaralı ise alanda kurulan Acil Müdahale Merkezinde. 2 Ambulans Uçak, yoğun bakımdaki hastalardan 1’ini Ankara’ya, 5’ini ise Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi Yanık Merkezine ulaştırmak üzere harekete geçti."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.