Mahsur kalan keçi kurtarıldı

YEREL 01.07.2021 - 15:10, Güncelleme: 01.07.2021 - 15:10
 

Mahsur kalan keçi kurtarıldı

Antalya'da, sarp kayalık bölgedeki ayrı noktalarda 10 gün boyunca mahsur kalan keçi ve yavrusu, 40 metre yükseğe tırmanan ekip tarafından iple erişim teknikleri kullanılarak kurtarıldı.

haberimizvar.net- Serik ilçesine bağlı Etler Mahallesi Sarpkaya bölgesinde, Ercan Özkan'a ait keçi ve yavrusu, 10 gün önce çıktıkları sarp kayalık bölgede mahsur kaldı. Özkan, keçilerinin kurtarılması için yardım isteyince bölgeye İHH insani arama- kurtarma ekibi yönlendirildi. Harekete geçen İHH ekibi, keçilere ulaşmak için çalışma başlattı. Ekipten Ali Uygur ve Mevlüt Koç, keçilerin Sarpkaya bölgesinde olduğunu belirledi. 40 metrelik yüksekliğe tırmanan ikili, iple erişim tekniklerini kullanarak, önce keçiyi sonra da başka noktada bulunan yavrusunu kurtardı. Yavru keçi hemen annenin yanına gelip, emmeye başladı.  İHH Başkanı Ali Uyar, "Ercan Özkan'ın bizi arayarak durumu haber vermesinden sonra Sarpkaya bölgesinde ayrı yerlerde mahsur kalan anne keçi ve yavrusunu kurtardık" dedi. Keçilerine kavuşan Ercan Özkan da "10 gündür mahsur kalan keçilerimi kurtardıkları için İHH ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Antalya'da, sarp kayalık bölgedeki ayrı noktalarda 10 gün boyunca mahsur kalan keçi ve yavrusu, 40 metre yükseğe tırmanan ekip tarafından iple erişim teknikleri kullanılarak kurtarıldı.

haberimizvar.net- Serik ilçesine bağlı Etler Mahallesi Sarpkaya bölgesinde, Ercan Özkan'a ait keçi ve yavrusu, 10 gün önce çıktıkları sarp kayalık bölgede mahsur kaldı. Özkan, keçilerinin kurtarılması için yardım isteyince bölgeye İHH insani arama- kurtarma ekibi yönlendirildi. Harekete geçen İHH ekibi, keçilere ulaşmak için çalışma başlattı. Ekipten Ali Uygur ve Mevlüt Koç, keçilerin Sarpkaya bölgesinde olduğunu belirledi. 40 metrelik yüksekliğe tırmanan ikili, iple erişim tekniklerini kullanarak, önce keçiyi sonra da başka noktada bulunan yavrusunu kurtardı. Yavru keçi hemen annenin yanına gelip, emmeye başladı. 

İHH Başkanı Ali Uyar, "Ercan Özkan'ın bizi arayarak durumu haber vermesinden sonra Sarpkaya bölgesinde ayrı yerlerde mahsur kalan anne keçi ve yavrusunu kurtardık" dedi.

Keçilerine kavuşan Ercan Özkan da "10 gündür mahsur kalan keçilerimi kurtardıkları için İHH ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.