Makam aracıyla adliye şov

GÜNDEM 17.01.2020 - 14:48, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Makam aracıyla adliye şov

Kumluca’da başlayan ‘yatak odasına davet’ tartışması adliyelik oldu. CHP’li belediye başkanı Mustafa Köleoğlu kendi yönelik açıklamaları savcılığa şikayet etti. Adliye binası önünde bekleyen makam aracıyla çektirdiği video ise ‘şov’ olarak yorumlandı.

Antalya’da CHP’li Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, kendisini eleştiren AKP’li eski meclis üyesi Dilek Elmas Cengiz’i, ‘eski yönetimin yatak odası’ diye adlandırdığı Kale Kule’ye davet etmesi üzerine başlayan tartışmaları savcılığa taşıdı. Kumluca Adliyesi’nin önünde kendini bekleyen makam aracıyla video çektiren Köleoğlu, “Geçmiş günlerde tarafımıza yapılan her türlü sözlü, yazılı saldırılarla ilgili Cumhuriyet savcılığına konuyu intikal ettirdik. Kendimizi hukuka tamamen teslim ettik. Sonucunu Kumlucalı büyük ailemizle paylaşacağız” açıklaması yaptı. Adliye önündeki bu kısa açıklamadan sonra makam aracının arka koltuğuna kurulan Köleoğlu, Mercedes marka arabanın Adliye binası önünden ayrılmasını da çektirdi. AKP İL BAŞKANINI ŞİKAYET ETTİ 15 Ocak’taki bu videoyla yetinmeyen Köleoğlu, dün de benzer bir sahneyi yine çektirerek sosyal medyada paylaştı. Sosyal medyada ‘son dakika’ notuyla paylaştığı videoda Köleoğlu yine adliyeden çıkarken görülüyor ve makam aracı kendisini bekliyor. Kameraya yaklaşan Köleoğlu, “Son zamanlardaki seviyesiz açıklamalar üst üste devam ediyor. Bununla ilgili suç duyurusunda bulunmak için Cumhuriyet savcılığımıza geldik. Adalete güveniyoruz” diyor. Köleoğlu’nun bu ikinci suç duyurusunu AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın sözleriyle ilgili yaptığı ileri sürüldü.
Kumluca’da başlayan ‘yatak odasına davet’ tartışması adliyelik oldu. CHP’li belediye başkanı Mustafa Köleoğlu kendi yönelik açıklamaları savcılığa şikayet etti. Adliye binası önünde bekleyen makam aracıyla çektirdiği video ise ‘şov’ olarak yorumlandı.

Antalya’da CHP’li Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, kendisini eleştiren AKP’li eski meclis üyesi Dilek Elmas Cengiz’i, ‘eski yönetimin yatak odası’ diye adlandırdığı Kale Kule’ye davet etmesi üzerine başlayan tartışmaları savcılığa taşıdı. Kumluca Adliyesi’nin önünde kendini bekleyen makam aracıyla video çektiren Köleoğlu, “Geçmiş günlerde tarafımıza yapılan her türlü sözlü, yazılı saldırılarla ilgili Cumhuriyet savcılığına konuyu intikal ettirdik. Kendimizi hukuka tamamen teslim ettik. Sonucunu Kumlucalı büyük ailemizle paylaşacağız” açıklaması yaptı. Adliye önündeki bu kısa açıklamadan sonra makam aracının arka koltuğuna kurulan Köleoğlu, Mercedes marka arabanın Adliye binası önünden ayrılmasını da çektirdi.

AKP İL BAŞKANINI ŞİKAYET ETTİ

15 Ocak’taki bu videoyla yetinmeyen Köleoğlu, dün de benzer bir sahneyi yine çektirerek sosyal medyada paylaştı. Sosyal medyada ‘son dakika’ notuyla paylaştığı videoda Köleoğlu yine adliyeden çıkarken görülüyor ve makam aracı kendisini bekliyor. Kameraya yaklaşan Köleoğlu, “Son zamanlardaki seviyesiz açıklamalar üst üste devam ediyor. Bununla ilgili suç duyurusunda bulunmak için Cumhuriyet savcılığımıza geldik. Adalete güveniyoruz” diyor. Köleoğlu’nun bu ikinci suç duyurusunu AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın sözleriyle ilgili yaptığı ileri sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.