Manavgat 762 kişilik öğrenci yurduna kavuşuyor

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.11.2023 - 11:09, Güncelleme: 02.11.2023 - 11:09
 

Manavgat 762 kişilik öğrenci yurduna kavuşuyor

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, Manavgat'ta yapılan 762 kişilik öğrenci yurdunda inceleme yaptı.

haberimizvar.net- Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Manavgat'ta yapımına başlanılan 762 kişilik yüksek öğrenim öğrenci yurdunda çalışmalar devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, yurt inşaatında inceleme yaptı. AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, Gençlik ve Spor Manavgat İlçe Müdür Süleyman Karakaya'nın da aralarında bulunduğu yetkililer tarafından karşılanan bakan yardımcısı Prof. Dr. Ersöz, yetkililerden bilgi aldı. Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ersöz, öğrencilerin barınma sorununun çözülmesi için çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi. 'MANAVGAT EĞİTİM KENTİ OLACAK' AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, "Bakan Yardımcımız, yurt binalarının inşaatına yaptığı ziyarette çalışmaların bir an önce tamamlanması gerektiğinin önemine işaret etti. AK Parti olarak Manavgat'a verdiğimiz bütün sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Manavgat'ın turizm ve tarım kenti olmasının yanı sıra eğitim kenti olması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, Manavgat'ta yapılan 762 kişilik öğrenci yurdunda inceleme yaptı.

haberimizvar.net- Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Manavgat'ta yapımına başlanılan 762 kişilik yüksek öğrenim öğrenci yurdunda çalışmalar devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, yurt inşaatında inceleme yaptı. AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, Gençlik ve Spor Manavgat İlçe Müdür Süleyman Karakaya'nın da aralarında bulunduğu yetkililer tarafından karşılanan bakan yardımcısı Prof. Dr. Ersöz, yetkililerden bilgi aldı. Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ersöz, öğrencilerin barınma sorununun çözülmesi için çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

' MANAVGAT EĞİTİM KENTİ OLACAK'

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, "Bakan Yardımcımız, yurt binalarının inşaatına yaptığı ziyarette çalışmaların bir an önce tamamlanması gerektiğinin önemine işaret etti. AK Parti olarak Manavgat'a verdiğimiz bütün sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Manavgat'ın turizm ve tarım kenti olmasının yanı sıra eğitim kenti olması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.