Manavgat Belediyesi’nden halka ucuz et ve süt

YEREL 06.01.2020 - 12:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Manavgat Belediyesi’nden halka ucuz et ve süt

Vatandaşa daha ucuz et ve süt sağlamak amacıyla Manavgat Toros Et Süt Ticaret AŞ, bütün mal varlığı ve sermayesiyle birlikte Manavgat Belediyesi’ne hibe edildi.

haberimizvar.net- Antalya’da CHP’li Manavgat Belediyesi halka ucuz et ve süt sağlamak için Manavgat Toros Et Süt Ticaret AŞ’nin belediyeye hibesini onayladı. Cuma günü yapılan belediye meclis toplantısında görüşülen hibe konusu meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi. Manavgat Belediye Meclisi’nin 5. gündem maddesinde, “5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesi uyarınca 50 bin TL sermayeli Manavgat Toros Et Süt Tic. A.Ş. ünvanlı şirketin tüm mal varlığının sermayesi ile birlikte bedelsiz olarak belediyeye hibesi konusunun görüşülmesi” konusu ele alındı.   BELEDİYEYE HİBE ONAYLANDI   2020 yılının ilk aylık meclis toplantısını Side Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştiği duyuran Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Toplantımızda Manavgat halkımızın et ve süt ürünlerini daha ucuza alabilmelerine imkan verecek Manavgat Toros Et Süt Tic. AŞ’nin belediyemize hibesi maddesi oy birliği ile onaylandı. Büyük hizmetlere imza atmak amacıyla çalışmalara başladığımız meclisimizdeki alınan tüm kararların Manavgat halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” müjdesi verdi. 
Vatandaşa daha ucuz et ve süt sağlamak amacıyla Manavgat Toros Et Süt Ticaret AŞ, bütün mal varlığı ve sermayesiyle birlikte Manavgat Belediyesi’ne hibe edildi.

haberimizvar.net- Antalya’da CHP’li Manavgat Belediyesi halka ucuz et ve süt sağlamak için Manavgat Toros Et Süt Ticaret AŞ’nin belediyeye hibesini onayladı. Cuma günü yapılan belediye meclis toplantısında görüşülen hibe konusu meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi. Manavgat Belediye Meclisi’nin 5. gündem maddesinde, “5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesi uyarınca 50 bin TL sermayeli Manavgat Toros Et Süt Tic. A.Ş. ünvanlı şirketin tüm mal varlığının sermayesi ile birlikte bedelsiz olarak belediyeye hibesi konusunun görüşülmesi” konusu ele alındı.

 

BELEDİYEYE HİBE ONAYLANDI

 

2020 yılının ilk aylık meclis toplantısını Side Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştiği duyuran Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Toplantımızda Manavgat halkımızın et ve süt ürünlerini daha ucuza alabilmelerine imkan verecek Manavgat Toros Et Süt Tic. AŞ’nin belediyemize hibesi maddesi oy birliği ile onaylandı. Büyük hizmetlere imza atmak amacıyla çalışmalara başladığımız meclisimizdeki alınan tüm kararların Manavgat halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” müjdesi verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.