Manavgat Belediyesi'nin iftarları sürüyor

YEREL 08.04.2022 - 17:08, Güncelleme: 08.04.2022 - 17:08
 

Manavgat Belediyesi'nin iftarları sürüyor

Manavgat Belediyesi, kentteki birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının pekişmesi amacıyla Ramazan ayında iftarlarda halkla buluşma geleneğini sürdürüyor. Her gün Atatürk Kültür Merkezi'nde 5 bin kişiye iftar veren Başkan Şükrü Sözen, aynı zamanda Sarılar ve Taşağıl mahallelerinde düzenlenen iftarda bölge sakinleriyle bir araya geldi.

haberimizvar.net- Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, her akşam düzenlenen iftarDA Manavgat halkıyla bir araya gelip, Ramazan coşkusunu gençler, büyükler ve çocuklarla paylaşmaya devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi önündeki iftar çadırlarında her gün 5 bin kişiye düzenli olarak iftar yemeği verilirken, Manavgat'ın büyük mahallelerinde de iftar çadırları kuruluyor. Manavgat Belediyesi son olarak kentin en fazla nüfusa sahip Sarılar ve Taşağıl mahallerinde iftar çadırı kurdu. 3 farklı yerdeki etkinlikte 5 biner kişiye iftar yemeği verildi.   İftar çadırlarına, mahalle halkı büyük ilgi gösterdi. Sarılar ve Taşağıl mahallelerindeki iftar yemeğine Başkan Şükrü Sözen ve eşi Hatice Sözen de katıldı. İftarda CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, MATSO Başkanı Seydi Göngör, mahalle muhtarları da katıldı. Başkan Sözen, "Ramazan ayı, birlik, beraberlik ve paylaşım ayıdır. Ramazan ayında aynı anda kentin birkaç bölgesinde halkımızla bir arada olmaya gayret ediyoruz. Birlik beraberlik içinde iftarımızı yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Paylaştığımız bu imkanlar, halkın kendi imkanlarıdır. İftar yemeklerimize katılarak bizi onurlandıran tüm Manavgat halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Manavgat Belediyesi, kentteki birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının pekişmesi amacıyla Ramazan ayında iftarlarda halkla buluşma geleneğini sürdürüyor. Her gün Atatürk Kültür Merkezi'nde 5 bin kişiye iftar veren Başkan Şükrü Sözen, aynı zamanda Sarılar ve Taşağıl mahallelerinde düzenlenen iftarda bölge sakinleriyle bir araya geldi.

haberimizvar.net- Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, her akşam düzenlenen iftarDA Manavgat halkıyla bir araya gelip, Ramazan coşkusunu gençler, büyükler ve çocuklarla paylaşmaya devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi önündeki iftar çadırlarında her gün 5 bin kişiye düzenli olarak iftar yemeği verilirken, Manavgat'ın büyük mahallelerinde de iftar çadırları kuruluyor. Manavgat Belediyesi son olarak kentin en fazla nüfusa sahip Sarılar ve Taşağıl mahallerinde iftar çadırı kurdu. 3 farklı yerdeki etkinlikte 5 biner kişiye iftar yemeği verildi.

 

İftar çadırlarına, mahalle halkı büyük ilgi gösterdi. Sarılar ve Taşağıl mahallelerindeki iftar yemeğine Başkan Şükrü Sözen ve eşi Hatice Sözen de katıldı. İftarda CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, MATSO Başkanı Seydi Göngör, mahalle muhtarları da katıldı. Başkan Sözen, "Ramazan ayı, birlik, beraberlik ve paylaşım ayıdır. Ramazan ayında aynı anda kentin birkaç bölgesinde halkımızla bir arada olmaya gayret ediyoruz. Birlik beraberlik içinde iftarımızı yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Paylaştığımız bu imkanlar, halkın kendi imkanlarıdır. İftar yemeklerimize katılarak bizi onurlandıran tüm Manavgat halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.