Manavgat Belediyespor gol oldu yağdı: 7-0

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.02.2024 - 12:54, Güncelleme: 05.02.2024 - 13:13
 

Manavgat Belediyespor gol oldu yağdı: 7-0

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Manavgat Belediyespor, kendi sahasında ağırladığı Keçiborlu Belediyespor'u 7-0 skorla mağlup etti.

haberimizvar.net- Manavgat Atatürk Stadyumu'nda oynanan müsabakayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP'nin Manavgat Belediye Başkan adayı Niyazi Nefi Kara, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve binlerce taraftar takip etti. Maça hızlı başlayan Manavgat Belediyespor, 4. ve 45+2. dakikalarda Serkan Bozkurt, 7. dakikada Burçak Özkanca, 11. dakikada Tugay Tiryaki, 49. dakikada Ahmet Hasan İmer, 35. ve 56. dakikalarda Emrah Şenol ile goller buldu. Maçın ilk düdüğünden itibaren rakibine ezici bir üstünlük kurarak sahadan 7-0 galip ayrılan Manavgat Belediyespor, puanını 30'a yükselterek lider Muğlaspor ile arasındaki puan farkını 4'e düşürdü.  Maç sonunda teknik heyeti ve futbolcuları tebrik eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, lig sonunda Manavgat Belediyespor'un şampiyon olacağına yürekten inandığını belirtti. Başkan Şükrü Sözen, "Ligin ikinci yarısına böyle farklı bir galibiyetle başlamak bizi çok mutlu etti. Yaklaşık 1 aylık devre arası döneminde takımıza önemli takviyeler yaptık. İnşallah bu takviyelerle daha da güçlenen takımımız sezon sonunda şampiyon olacak. Bizleri hiçbir müsabakada yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Zirve mücadelemiz sonuna kadar sürecek" dedi. Manavgat Belediyespor, 11 Şubat Pazar günü Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 
Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Manavgat Belediyespor, kendi sahasında ağırladığı Keçiborlu Belediyespor'u 7-0 skorla mağlup etti.

haberimizvar.net-  Manavgat Atatürk Stadyumu'nda oynanan müsabakayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP'nin Manavgat Belediye Başkan adayı Niyazi Nefi Kara, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve binlerce taraftar takip etti. Maça hızlı başlayan Manavgat Belediyespor, 4. ve 45+2. dakikalarda Serkan Bozkurt, 7. dakikada Burçak Özkanca, 11. dakikada Tugay Tiryaki, 49. dakikada Ahmet Hasan İmer, 35. ve 56. dakikalarda Emrah Şenol ile goller buldu. Maçın ilk düdüğünden itibaren rakibine ezici bir üstünlük kurarak sahadan 7-0 galip ayrılan Manavgat Belediyespor, puanını 30'a yükselterek lider Muğlaspor ile arasındaki puan farkını 4'e düşürdü. 

Maç sonunda teknik heyeti ve futbolcuları tebrik eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, lig sonunda Manavgat Belediyespor'un şampiyon olacağına yürekten inandığını belirtti. Başkan Şükrü Sözen, "Ligin ikinci yarısına böyle farklı bir galibiyetle başlamak bizi çok mutlu etti. Yaklaşık 1 aylık devre arası döneminde takımıza önemli takviyeler yaptık. İnşallah bu takviyelerle daha da güçlenen takımımız sezon sonunda şampiyon olacak. Bizleri hiçbir müsabakada yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Zirve mücadelemiz sonuna kadar sürecek" dedi. Manavgat Belediyespor, 11 Şubat Pazar günü Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.