Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı yarı finalde

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2024 - 13:46, Güncelleme: 19.02.2024 - 13:46
 

Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı yarı finalde

Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 1.Lige yükselme play-offları çeyrek final etabını başarıyla geçerek yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

haberimizvar.net- Voleybol Kadınlar 2.Ligi’nde, 1.Lig’e yükselme play-offları çeyrek final etabı tamamlandı. Eskişehir, Kütahya ve Afyon’da 32 takımla 8 grup şeklinde oynanan müsabakaların sonucunda, grubunu ilk iki sırada tamamlayan takımlar yarı final etabına kaldı. H Grubunda mücadele eden Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Afyon Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda oynanan müsabakalarda İçkale Spor ve Büyükçekmece Voleybol Akademi maçlarını kazanarak Eskişehir’de oynanacak play-off  yarı finallerine kaldı.  Karşılaşmalara dair açıkalamda bulunan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen “Sezon başında 1.Lig hedefiyle başladığımız bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Kızlarımız lig aşamasını lider tamamladı, çeyrek final aşamasını da başarıyla geçti. İnşallah yarı final ve final etaplarını da en iyi şekilde atlatarak 1.Lig’e yükseleceğiz” dedi.  1.Lige yükselme play-offları yarı final etabı 23-24-25 Şubat’ta Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak. 
Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 1.Lige yükselme play-offları çeyrek final etabını başarıyla geçerek yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

haberimizvar.net- Voleybol Kadınlar 2.Ligi’nde, 1.Lig’e yükselme play-offları çeyrek final etabı tamamlandı. Eskişehir, Kütahya ve Afyon’da 32 takımla 8 grup şeklinde oynanan müsabakaların sonucunda, grubunu ilk iki sırada tamamlayan takımlar yarı final etabına kaldı. H Grubunda mücadele eden Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Afyon Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda oynanan müsabakalarda İçkale Spor ve Büyükçekmece Voleybol Akademi maçlarını kazanarak Eskişehir’de oynanacak play-off  yarı finallerine kaldı. 


Karşılaşmalara dair açıkalamda bulunan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen “Sezon başında 1.Lig hedefiyle başladığımız bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Kızlarımız lig aşamasını lider tamamladı, çeyrek final aşamasını da başarıyla geçti. İnşallah yarı final ve final etaplarını da en iyi şekilde atlatarak 1.Lig’e yükseleceğiz” dedi. 


1.Lige yükselme play-offları yarı final etabı 23-24-25 Şubat’ta Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.