Manavgat Gençlik Meclisi seçimi yapıldı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.08.2023 - 14:55, Güncelleme: 07.08.2023 - 14:55
 

Manavgat Gençlik Meclisi seçimi yapıldı

Manavgat Belediyesi Gençlik Meclisi Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı. İki adayın katıldığı seçimi Ece Ünal kazanarak Gençlik Meclisi'nin yeni başkanı oldu.

haberimizvar.net-  2022 yılı Eylül ayında kurulan 31 üyeli Manavgat Belediyesi Gençlik Meclisi, çeşitli sebeplerle ayrılan 17 üyenin yerine yeni üyelerin meclise katılması dolayısıyla Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirdi. Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan seçimli genel kurulda, Kurucu Meclis Başkanı Celal Görgeç ile Başkan Vekili Ece Ünal başkanlık için yarıştı. 27 üyenin oy kullandığı seçimde 15 oy alan Ece Ünal, Manavgat Belediyesi Gençlik Meclisi'nin yeni başkanı seçildi. Başkanlık seçiminin ardından yapılan Gençlik Meclisi Divan Heyetine ise Abdulsamet Çoban, Yağmur Doğmuş, Miray Başar ve Gökçe Harbiyeci seçildi.  Başkanlık seçiminin ardından kısa bir konuşma yapan Ece Ünal üyelere teşekkür etti. Amacının Manavgat gençliği için bir şeyler yapmak olduğunu belirten Ünal, "Benim değil herkesin projeleri önemli, herkesin fikirlerini alıp güzel bir oluşumla Manavgat'ta çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Birlik olalım, beraber olalım ve Manavgat için çalışalım" dedi.
Manavgat Belediyesi Gençlik Meclisi Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı. İki adayın katıldığı seçimi Ece Ünal kazanarak Gençlik Meclisi'nin yeni başkanı oldu.

haberimizvar.net-  2022 yılı Eylül ayında kurulan 31 üyeli Manavgat Belediyesi Gençlik Meclisi, çeşitli sebeplerle ayrılan 17 üyenin yerine yeni üyelerin meclise katılması dolayısıyla Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirdi. Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan seçimli genel kurulda, Kurucu Meclis Başkanı Celal Görgeç ile Başkan Vekili Ece Ünal başkanlık için yarıştı. 27 üyenin oy kullandığı seçimde 15 oy alan Ece Ünal, Manavgat Belediyesi Gençlik Meclisi'nin yeni başkanı seçildi. Başkanlık seçiminin ardından yapılan Gençlik Meclisi Divan Heyetine ise Abdulsamet Çoban, Yağmur Doğmuş, Miray Başar ve Gökçe Harbiyeci seçildi. 

Başkanlık seçiminin ardından kısa bir konuşma yapan Ece Ünal üyelere teşekkür etti. Amacının Manavgat gençliği için bir şeyler yapmak olduğunu belirten Ünal, "Benim değil herkesin projeleri önemli, herkesin fikirlerini alıp güzel bir oluşumla Manavgat'ta çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Birlik olalım, beraber olalım ve Manavgat için çalışalım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.