Manavgat Kaymakamlığı yeni binasına taşındı

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2024 - 15:45, Güncelleme: 16.02.2024 - 15:45
 

Manavgat Kaymakamlığı yeni binasına taşındı

Manavgat Kaymakamlığı, Kavaklı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Manavgat Yeni Hükümet Konağı'na taşındı. Kaymakamlık bünyesindeki birimler, pazartesi gününden itibaren yeni yerinde hizmet verecek.

haberimizvar.net- Manavgat Kaymakamlığı ve Hükümet Konağı'nda hizmet veren birimler, yapımı tamamlanan yeni Hükümet Konağı'na taşındı. Manavgat Kaymakamlığı başta olmak üzere İlçe Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Manavgat Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığı ve Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü’nün yanı sıra Emek Mahallesi'ndeki Manavgat Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasında hizmet veren Göç İdaresi Müdürlüğü, 19 Şubat Pazartesi gününden itibaren Kavaklı Mahallesi Hasan Fehmi Boztepe Caddesi üzerinde eski toptancı hal karşısında bulunan yeni Hükümet Konağı'nda hizmetlerini sürdürecek.  Manavgat’ın en hareketli noktasında köprübaşında bulunan ve 1950’li yıllarda yapılan Hükümet Konağı, bugüne kadar Manavgat Kaymakamlığının yanı sıra Adliye, Emniyet, Milli Eğitim gibi birçok resmi kuruma ev sahipliği yaptı.  Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yeni Hükümet Konağı yerinin Manavgat Belediyesi tarafından eski binanın olduğu alanın Manavgat Belediyesine devredilmesi ve yeşil alan olarak değerlendirilmesi şartıyla verildiğini belirterek, “Öncelikle bu yapı 1950’li yıllarda yapılmış, fiziki miladını doldurmuş ve riskli yapı statüsünde olduğu için acilen yıkılmalıdır. Üzerine tek bir ticari ünite konulmaksızın modern şehirlerde olduğu gibi tamamen yeşil alan olarak değerlendirilmeli, oturma gruplarıyla Manavgat halkının kullanımına açılmalıdır” diye konuştu.
Manavgat Kaymakamlığı, Kavaklı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Manavgat Yeni Hükümet Konağı'na taşındı. Kaymakamlık bünyesindeki birimler, pazartesi gününden itibaren yeni yerinde hizmet verecek.

haberimizvar.net- Manavgat Kaymakamlığı ve Hükümet Konağı'nda hizmet veren birimler, yapımı tamamlanan yeni Hükümet Konağı'na taşındı. Manavgat Kaymakamlığı başta olmak üzere İlçe Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Manavgat Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığı ve Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü’nün yanı sıra Emek Mahallesi'ndeki Manavgat Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasında hizmet veren Göç İdaresi Müdürlüğü, 19 Şubat Pazartesi gününden itibaren Kavaklı Mahallesi Hasan Fehmi Boztepe Caddesi üzerinde eski toptancı hal karşısında bulunan yeni Hükümet Konağı'nda hizmetlerini sürdürecek. 


Manavgat’ın en hareketli noktasında köprübaşında bulunan ve 1950’li yıllarda yapılan Hükümet Konağı, bugüne kadar Manavgat Kaymakamlığının yanı sıra Adliye, Emniyet, Milli Eğitim gibi birçok resmi kuruma ev sahipliği yaptı. 
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yeni Hükümet Konağı yerinin Manavgat Belediyesi tarafından eski binanın olduğu alanın Manavgat Belediyesine devredilmesi ve yeşil alan olarak değerlendirilmesi şartıyla verildiğini belirterek, “Öncelikle bu yapı 1950’li yıllarda yapılmış, fiziki miladını doldurmuş ve riskli yapı statüsünde olduğu için acilen yıkılmalıdır. Üzerine tek bir ticari ünite konulmaksızın modern şehirlerde olduğu gibi tamamen yeşil alan olarak değerlendirilmeli, oturma gruplarıyla Manavgat halkının kullanımına açılmalıdır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.