Manavgat protokolü TÜRSAB'ın iftarında buluştu

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.04.2024 - 16:03, Güncelleme: 07.04.2024 - 16:03
 

Manavgat protokolü TÜRSAB'ın iftarında buluştu

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) tarafından Türkiye Turizm Yüzyılı İftarları kapsamında Antalya'nın Manavgat ilçesinde iftar yemeği verildi.

haberimizvar.net- TÜRSAB Manavgat Side Bölgesel Temsil Kurulu (BTK) tarafından verilen iftar yemeğine CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı yönetim kurulu üyesi Ahmet Özden, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. İftar yemeğinde konuşan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, ilçenin bir turizm bölgesi olduğunu hatırlatarak, "Turizmin gelişmesi için barış ortamının olması gerekiyor. Bu sebeple ülkemizde ve bütün dünyada barışın olması için çalışmalıyız" dedi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı yönetim kurulu üyesi Ahmet Özden de konuşmasında dış ticaret açığının yüzde 45'inin turizm sektörü tarafından kapatıldığını belirterek, "Turizm sektörünün ülkemiz ve bölgemiz için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Seyahat acenteleri, tur operatörleri ve konaklama sektörü olarak işimizi her zaman titizlikle yapmaktayız" diye konuştu. Turizmin gelişmesi için mutlaka barış ortamının olması gerektiğini ifade eden Özden, "Turizmin huzurlu, güvenli ve istikrarlı bir şekilde sürmesi için; Gazze'de çocukların ölmediği, Suriye'de savaşın olmadığı bir dünya diliyoruz" dedi. TÜSRAB Manavgat Side BTK Başkanı Mehmet Uslu da yaptığı değerlendirmede 2024 sezonunun çok aktif olacağını gördüklerini aktararak, "Turizm sektörünün en önemli paydaşlarından biri olan seyahat acenteleri ve tur operatörleri olarak bu sene ülkemize maksimum fayda sağlamak için bütün çalışanlarımızla birlikte hazırız" diye konuştu. 
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) tarafından Türkiye Turizm Yüzyılı İftarları kapsamında Antalya'nın Manavgat ilçesinde iftar yemeği verildi.

haberimizvar.net- TÜRSAB Manavgat Side Bölgesel Temsil Kurulu (BTK) tarafından verilen iftar yemeğine CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı yönetim kurulu üyesi Ahmet Özden, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. İftar yemeğinde konuşan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, ilçenin bir turizm bölgesi olduğunu hatırlatarak, "Turizmin gelişmesi için barış ortamının olması gerekiyor. Bu sebeple ülkemizde ve bütün dünyada barışın olması için çalışmalıyız" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı yönetim kurulu üyesi Ahmet Özden de konuşmasında dış ticaret açığının yüzde 45'inin turizm sektörü tarafından kapatıldığını belirterek, "Turizm sektörünün ülkemiz ve bölgemiz için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Seyahat acenteleri, tur operatörleri ve konaklama sektörü olarak işimizi her zaman titizlikle yapmaktayız" diye konuştu. Turizmin gelişmesi için mutlaka barış ortamının olması gerektiğini ifade eden Özden, "Turizmin huzurlu, güvenli ve istikrarlı bir şekilde sürmesi için; Gazze'de çocukların ölmediği, Suriye'de savaşın olmadığı bir dünya diliyoruz" dedi.

TÜSRAB Manavgat Side BTK Başkanı Mehmet Uslu da yaptığı değerlendirmede 2024 sezonunun çok aktif olacağını gördüklerini aktararak, "Turizm sektörünün en önemli paydaşlarından biri olan seyahat acenteleri ve tur operatörleri olarak bu sene ülkemize maksimum fayda sağlamak için bütün çalışanlarımızla birlikte hazırız" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.