Manavgat Şelalesi'nde tehlikeli anlar

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.08.2023 - 11:18, Güncelleme: 24.08.2023 - 11:18
 

Manavgat Şelalesi'nde tehlikeli anlar

Antalya'da Manavgat Şelalesi'ni ziyaret eden bazı tatilciler, 'Yüzmek, suya girmek tehlikelidir' yazılı tabelalarına rağmen suya atlayıp, kayalıklara oturdu.

haberimizvar.net- anavgat Barajı'nda elektrik üretimi için su depolaması yapılınca, şelaleden akan suyun seviyesi azaldı. Her gün yüzlerce yerli ve yabancı tatilcinin ziyaret ettiği şelaledeki su seviyesinin azalması ile bazı alanlarda kayalıklar görünür hale geldi. Şelalede 'Bu alanda suya girmek, yüzmek tehlikelidir' yazılı tabelalarına rağmen bazı ziyaretçilerin suya girdiği görüldü. Şelalenin aktığı kayalardan suya atlayanlar, tehlikeye aldırış etmeden yüzdü. Bazıları da şelale çevresindeki büyük taşların üzerine çıkıp, arkadaşlarıyla sohbet etti. Önceki yıllarda suyun az olduğu zamanlarda adacığa çıkan onlarca tatilci, su seviyesinin ani yükselmesiyle mahsur kalmış ve itfaiye ekiplerince kurtarılmıştı. 
Antalya'da Manavgat Şelalesi'ni ziyaret eden bazı tatilciler, 'Yüzmek, suya girmek tehlikelidir' yazılı tabelalarına rağmen suya atlayıp, kayalıklara oturdu.

haberimizvar.net- anavgat Barajı'nda elektrik üretimi için su depolaması yapılınca, şelaleden akan suyun seviyesi azaldı. Her gün yüzlerce yerli ve yabancı tatilcinin ziyaret ettiği şelaledeki su seviyesinin azalması ile bazı alanlarda kayalıklar görünür hale geldi.

Şelalede 'Bu alanda suya girmek, yüzmek tehlikelidir' yazılı tabelalarına rağmen bazı ziyaretçilerin suya girdiği görüldü. Şelalenin aktığı kayalardan suya atlayanlar, tehlikeye aldırış etmeden yüzdü. Bazıları da şelale çevresindeki büyük taşların üzerine çıkıp, arkadaşlarıyla sohbet etti. Önceki yıllarda suyun az olduğu zamanlarda adacığa çıkan onlarca tatilci, su seviyesinin ani yükselmesiyle mahsur kalmış ve itfaiye ekiplerince kurtarılmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.