Manavgat tek yürek oldu

YEREL 30.10.2021 - 16:05, Güncelleme: 30.10.2021 - 16:05
 

Manavgat tek yürek oldu

Manavgat halkı, Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 98 Yılını, Manavgat Belediyesi’nin Manavgat merkez ve Side’de düzenlediği etkinliklerle kutladı

haberimizvar.net-Cumhuriyet Meydanı’nda saat 19.30’da başlayan fener alayına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen ve kızı İrem Sözen ile birlikte gelirken, yürüyüşte CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve binlerce Manavgat halkı ilgi gösterdi. Vatandaşlar, bando ve marşlar eşliğinde meşaleler ve bayraklar ve dev bayrak eşliğinde Atatürk Kültür Merkezi’ne kadar yürüdü. Başkan Şükrü Sözen de büyük bir coşkuyla yol kenarları ve apartmanlardan bakan vatandaşları selamladı.  Atatürk Kültür Merkezi’nde dakikalar boyunca süren havai fişek gösterisi ise, vatandaşları iyice coşturdu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri daha sonra Side’de devam etti. Uluslararası Side Halk Dansları ve Müzik Festivaline katılmak için çeşitli ülkelerden Manavgat’a gelen dans grupları ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı korteji düzenlendi.  Side Nizamiye girişinden başlayan yürüyüşe Başkan Sözen de ailesiyle katıldı. Side Liman’a kadar yapılan bayraklı yürüyüşte çeşitli ülkelerin halk dansçıları ellerinde Türk bayraklarıyla Manavgat halkının Cumhuriyet Bayramını kutladı. Side’deki kutlamalara yerli ve yabancı turistler de eşlik etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Manavgat halkımız her zaman olduğu Cumhuriyetimize bağlılığını bir kez daha el ele tek yürek olarak dile getirdi.  Cumhuriyet olmasaydı bizler olmazdık. Geçirdiğimiz yangın felaketi sonrasında Manavgat halkımız uzun bir aradan sonra bir araya gelme fırsatı buldu. Bu yüzden hem Side’de hem Manavgat’ta etkinlikler koyduk. Fener alayımıza katılan, katılamayan herkese teşekkür ediyorum. Tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını tekrar kutluyor, bize Cumhuriyetimizi armağan eden başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum” dedi.   
Manavgat halkı, Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 98 Yılını, Manavgat Belediyesi’nin Manavgat merkez ve Side’de düzenlediği etkinliklerle kutladı

haberimizvar.net-Cumhuriyet Meydanı’nda saat 19.30’da başlayan fener alayına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen ve kızı İrem Sözen ile birlikte gelirken, yürüyüşte CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve binlerce Manavgat halkı ilgi gösterdi. Vatandaşlar, bando ve marşlar eşliğinde meşaleler ve bayraklar ve dev bayrak eşliğinde Atatürk Kültür Merkezi’ne kadar yürüdü. Başkan Şükrü Sözen de büyük bir coşkuyla yol kenarları ve apartmanlardan bakan vatandaşları selamladı. 

Atatürk Kültür Merkezi’nde dakikalar boyunca süren havai fişek gösterisi ise, vatandaşları iyice coşturdu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri daha sonra Side’de devam etti. Uluslararası Side Halk Dansları ve Müzik Festivaline katılmak için çeşitli ülkelerden Manavgat’a gelen dans grupları ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı korteji düzenlendi. 

Side Nizamiye girişinden başlayan yürüyüşe Başkan Sözen de ailesiyle katıldı. Side Liman’a kadar yapılan bayraklı yürüyüşte çeşitli ülkelerin halk dansçıları ellerinde Türk bayraklarıyla Manavgat halkının Cumhuriyet Bayramını kutladı. Side’deki kutlamalara yerli ve yabancı turistler de eşlik etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Manavgat halkımız her zaman olduğu Cumhuriyetimize bağlılığını bir kez daha el ele tek yürek olarak dile getirdi. 

Cumhuriyet olmasaydı bizler olmazdık. Geçirdiğimiz yangın felaketi sonrasında Manavgat halkımız uzun bir aradan sonra bir araya gelme fırsatı buldu. Bu yüzden hem Side’de hem Manavgat’ta etkinlikler koyduk. Fener alayımıza katılan, katılamayan herkese teşekkür ediyorum. Tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını tekrar kutluyor, bize Cumhuriyetimizi armağan eden başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.