Manavgat, üniversitesini kurmaya hazırlanıyor

EĞİTİM 27.09.2022 - 13:52, Güncelleme: 27.09.2022 - 13:54
 

Manavgat, üniversitesini kurmaya hazırlanıyor

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Manavgat Üniversitesi'ni kuracaklarını belirterek, "10 yılda 25 bin öğrenci hedefiyle Manavgat, turizm kenti olmanın yanında artık bir öğrenci şehri de olacaktır" dedi.

MATSO'da 9 Ekim'de yapılacak olan seçim çalışmaları devam ediyor. Mavi listeyle üyelerin karşısına çıkan mevcut başkan Seydi Tahsin Güngör, seçim çalışmalarını üye ziyaretleriyle sürdürdü. Seçimde ekip olarak mavi listelerde olacaklarını kaydeden Başkan Güngör, mavi listelerde oda üyelerinin oylarına talip olduklarını söyledi. Hazırladıkları projeler ile Manavgat ekonomisine değer katmayı hedeflediklerini anlatan Başkan Güngör, "Manavgat Üniversitesi kurulması çalışmalarına hızlı bir şekilde devam edeceğiz. 10 yılda 25 bin öğrenci hedefiyle Manavgat, turizm kenti olmanın yanında artık bir öğrenci şehri de olacaktır. Manavgat'ta üniversite kurulmasıyla şehrin kültürel dokusunda sağlayacağı dönüşümün yanı sıra ekonomiye de katkı sağlayacaktır" diye konuştu. MATSO Başkanı Seydi Güngör, en büyük hedeflerinden birisinin de Manavgat'ta turizmin 12 aya yayılması olduğunu söyledi. Manavgat bölgesinde var olan kum, deniz, güneş turizminin yanı sıra kültür, tarih, sağlık, spor, kongre ve gastronomi alanlarında da turizmin gelişmesi için gayret sarf edeceklerinin altını çizen Başkan Güngör, "Ekibimizle beraber kentimizde 12 ay süren bir turizm için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Manavgat'ın turizmdeki pazar payını artıracağız. Ekonomisi çeşitlenmiş, yaşam kalitesi yükselmiş, mutlu bir Manavgat için birlikteyiz" dedi. 
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Manavgat Üniversitesi'ni kuracaklarını belirterek, "10 yılda 25 bin öğrenci hedefiyle Manavgat, turizm kenti olmanın yanında artık bir öğrenci şehri de olacaktır" dedi.

MATSO'da 9 Ekim'de yapılacak olan seçim çalışmaları devam ediyor. Mavi listeyle üyelerin karşısına çıkan mevcut başkan Seydi Tahsin Güngör, seçim çalışmalarını üye ziyaretleriyle sürdürdü. Seçimde ekip olarak mavi listelerde olacaklarını kaydeden Başkan Güngör, mavi listelerde oda üyelerinin oylarına talip olduklarını söyledi.

Hazırladıkları projeler ile Manavgat ekonomisine değer katmayı hedeflediklerini anlatan Başkan Güngör, "Manavgat Üniversitesi kurulması çalışmalarına hızlı bir şekilde devam edeceğiz. 10 yılda 25 bin öğrenci hedefiyle Manavgat, turizm kenti olmanın yanında artık bir öğrenci şehri de olacaktır. Manavgat'ta üniversite kurulmasıyla şehrin kültürel dokusunda sağlayacağı dönüşümün yanı sıra ekonomiye de katkı sağlayacaktır" diye konuştu. MATSO Başkanı Seydi Güngör, en büyük hedeflerinden birisinin de Manavgat'ta turizmin 12 aya yayılması olduğunu söyledi. Manavgat bölgesinde var olan kum, deniz, güneş turizminin yanı sıra kültür, tarih, sağlık, spor, kongre ve gastronomi alanlarında da turizmin gelişmesi için gayret sarf edeceklerinin altını çizen Başkan Güngör, "Ekibimizle beraber kentimizde 12 ay süren bir turizm için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Manavgat'ın turizmdeki pazar payını artıracağız. Ekonomisi çeşitlenmiş, yaşam kalitesi yükselmiş, mutlu bir Manavgat için birlikteyiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.