Manavgat'ı korkutan olay

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2023 - 13:27, Güncelleme: 22.12.2023 - 13:27
 

Manavgat'ı korkutan olay

Antalya’nın Manavgat ilçesinde müteahhitten satın aldığı ve 2 ay sonra tamamlanarak teslim edileceği söylenen evi 5 ay geçmesine rağmen tamamlanmayan şahıs kendisini yakmaya çalıştı. Polisler tarafından ikna edilen ve elindeki benzin bidonu alınan adam, olay yerinde kendisini ikna etmeye çalışan asayiş büro amirine, "Neden insanlar verdikleri sözü tutmuyor ağabey" dedi.

haberimizvar.net- Olay, Şelale Mahallesi 3547 Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; bir vatandaşın üzerine benzin dökmek suretiyle kendisini yakacağı’ ihbarı, Manavgat Emniyet Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı ekipleri harekete geçirdi. Dalgınlığından yararlanarak elindeki benzin bidonunu aldı Olay yerine gelen ekipler gerekli önlemleri alırken, olayın yaşanacağı belirtilen daireye giren aralarında Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri ve yardımcısının da bulunduğu polis ekipleri adının Muharrem Yüksel olduğu belirlenen şahsı kendisini yakmaması konusunda ikna etmeye çalıştı. Ekiplerin ikna çabası sırasında bir polis memuru şahsın bir anlık dalgınlığından yararlanarak elindeki benzin bidonunu aldı. İkna edilen Muharrem Yüksel’in asayiş büro amirine ilk sözleri, "Neden insanlar verdikleri sözü tutmuyor ağabey" oldu. Polislerle birlikte apartmandan dışarı çıkan Yüksel, olayın gerçekleştiği dairenin kendisine ait olduğunu belirterek, "Bu daireyi müteahhitten satın aldım. Parasını ödeyebilmek için Sarılar’daki evimi sattım. Müteahhidin '2 ay içerisinde evini tamamlayarak teslim edeceğim' sözlerine inanarak, Sarılar'da evimi satın alan kişiye evi en geç 2 ay içerisinde boşaltacağıma dair söz verdim. Ama 5 ay geçmesine rağmen müteahhit evi tamamlayarak teslim etmedi. Evimi satın alan kişiye mahcup olduğuma mı yoksa evimi teslim alamadığıma mı üzüleyim. Evimi teslim alamayınca kendimi yakmak istedim" dedi.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde müteahhitten satın aldığı ve 2 ay sonra tamamlanarak teslim edileceği söylenen evi 5 ay geçmesine rağmen tamamlanmayan şahıs kendisini yakmaya çalıştı. Polisler tarafından ikna edilen ve elindeki benzin bidonu alınan adam, olay yerinde kendisini ikna etmeye çalışan asayiş büro amirine, "Neden insanlar verdikleri sözü tutmuyor ağabey" dedi.

haberimizvar.net- Olay, Şelale Mahallesi 3547 Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; bir vatandaşın üzerine benzin dökmek suretiyle kendisini yakacağı’ ihbarı, Manavgat Emniyet Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı ekipleri harekete geçirdi.

Dalgınlığından yararlanarak elindeki benzin bidonunu aldı

Olay yerine gelen ekipler gerekli önlemleri alırken, olayın yaşanacağı belirtilen daireye giren aralarında Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri ve yardımcısının da bulunduğu polis ekipleri adının Muharrem Yüksel olduğu belirlenen şahsı kendisini yakmaması konusunda ikna etmeye çalıştı. Ekiplerin ikna çabası sırasında bir polis memuru şahsın bir anlık dalgınlığından yararlanarak elindeki benzin bidonunu aldı.

İkna edilen Muharrem Yüksel’in asayiş büro amirine ilk sözleri, "Neden insanlar verdikleri sözü tutmuyor ağabey" oldu.

Polislerle birlikte apartmandan dışarı çıkan Yüksel, olayın gerçekleştiği dairenin kendisine ait olduğunu belirterek, "Bu daireyi müteahhitten satın aldım. Parasını ödeyebilmek için Sarılar’daki evimi sattım. Müteahhidin '2 ay içerisinde evini tamamlayarak teslim edeceğim' sözlerine inanarak, Sarılar'da evimi satın alan kişiye evi en geç 2 ay içerisinde boşaltacağıma dair söz verdim. Ama 5 ay geçmesine rağmen müteahhit evi tamamlayarak teslim etmedi. Evimi satın alan kişiye mahcup olduğuma mı yoksa evimi teslim alamadığıma mı üzüleyim. Evimi teslim alamayınca kendimi yakmak istedim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.