Manavgat'ın rakipleri belli oldu

SPOR 27.08.2019 - 16:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Manavgat'ın rakipleri belli oldu

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele edecek olan Manavgat Belediyespor'un 7. Grup'taki rakipleri belli oldu

haberimizvar.net  2019- 2020 futbol sezonunda gerçekleştirdiği transferlerle giren Manavgat Belediyespor, Akşehirspor, Ereğlispor, Sarayönü Belediyespor, Kestelspor, MAKÜ, Bucak Belediyespor, Isparta 32 Spor, Sarayköy Spor, Çal Belediyespor, Ortaca Belediyespor, Yatağanspor, Karaman Belediyespor ile mücadele edecek. ‘O SENE BU SENE’ Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 'O sene bu sene' sloganıyla yeşil sahalardan şampiyon olarak ayrılacaklarını belirterek, lig fikstürünün kendileri için hayırlı olmasını diledi. Başkan Şükrü Sözen, "2019-2020 futbol sezonunda Manavgat Belediyespor'umuz şampiyon olarak sezonu kupa ile taçlandıracaktır. Kadromuzda bulunan genç, tecrübeli isimler ve teknik heyetimiz bu başarıyı sağlayacak güçtedir. Futbol sezonumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan emektar Manavgat Belediyespor taraftarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Şampiyon olacağız" dedi.
Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele edecek olan Manavgat Belediyespor'un 7. Grup'taki rakipleri belli oldu

haberimizvar.net  2019- 2020 futbol sezonunda gerçekleştirdiği transferlerle giren Manavgat Belediyespor, Akşehirspor, Ereğlispor, Sarayönü Belediyespor, Kestelspor, MAKÜ, Bucak Belediyespor, Isparta 32 Spor, Sarayköy Spor, Çal Belediyespor, Ortaca Belediyespor, Yatağanspor, Karaman Belediyespor ile mücadele edecek.

‘O SENE BU SENE’

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 'O sene bu sene' sloganıyla yeşil sahalardan şampiyon olarak ayrılacaklarını belirterek, lig fikstürünün kendileri için hayırlı olmasını diledi. Başkan Şükrü Sözen, "2019-2020 futbol sezonunda Manavgat Belediyespor'umuz şampiyon olarak sezonu kupa ile taçlandıracaktır. Kadromuzda bulunan genç, tecrübeli isimler ve teknik heyetimiz bu başarıyı sağlayacak güçtedir. Futbol sezonumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan emektar Manavgat Belediyespor taraftarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Şampiyon olacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.