Manavgat'ın Sultanları durdurulamıyor

SPOR 25.12.2023 - 11:43, Güncelleme: 25.12.2023 - 11:43
 

Manavgat'ın Sultanları durdurulamıyor

Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Denizli Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

haberimizvar.net- Voleybol Kadınlar 2.Lig 8. Grup'ta mücadele eden Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda karşılaştığı Denizli Büyükşehir Belediyespor'u 12-25, 23-25 ve 21-25’lik setlerle 3-0 kazandı. 9. hafta maçından da galibiyetle ayrılan Manavgat’ın Sultanları, üst üste altıncı maçını kazandı. Manavgat’ın Sultanları bu sonuçla birlikte zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Bu galibiyetle toplam puanını 25’e yükselten Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 7 Ocak’ta Mega Spor’u konuk edecek.
Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Denizli Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

haberimizvar.net- Voleybol Kadınlar 2.Lig 8. Grup'ta mücadele eden Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda karşılaştığı Denizli Büyükşehir Belediyespor'u 12-25, 23-25 ve 21-25’lik setlerle 3-0 kazandı.

9. hafta maçından da galibiyetle ayrılan Manavgat’ın Sultanları, üst üste altıncı maçını kazandı. Manavgat’ın Sultanları bu sonuçla birlikte zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Bu galibiyetle toplam puanını 25’e yükselten Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 7 Ocak’ta Mega Spor’u konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.