Manavgat'ta 18 Mart 2 ayrı törenle anıldı

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.03.2024 - 15:23, Güncelleme: 18.03.2024 - 15:23
 

Manavgat'ta 18 Mart 2 ayrı törenle anıldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. Yıldönümünde düzenlenen 2 ayrı törenle şehitler anıldı.

haberimizvar.net- İlk tören Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Törene Manavgat Kaymakamı Adil Karataş, CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyet Başsavcısı Ersin Selim Efendigil ile daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden tören alanında Çanakkale Savaşları'nda şehit olan Manavgatlı askerlerin isimlerinin yazılı olduğu plakalar ve Çanakkale Şehitler Anıtı'nın minyatürü sergilendi. Törene katılanlar şehitler için dua etti. İkinci tören ise Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından tiyatro gösterisi gerçekleştirildi. Törende ilçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. Yıldönümünde düzenlenen 2 ayrı törenle şehitler anıldı.

haberimizvar.net- İlk tören Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Törene Manavgat Kaymakamı Adil Karataş, CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyet Başsavcısı Ersin Selim Efendigil ile daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden tören alanında Çanakkale Savaşları'nda şehit olan Manavgatlı askerlerin isimlerinin yazılı olduğu plakalar ve Çanakkale Şehitler Anıtı'nın minyatürü sergilendi. Törene katılanlar şehitler için dua etti.

İkinci tören ise Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından tiyatro gösterisi gerçekleştirildi. Törende ilçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.