Manavgat'ta aşılama 90 bini geçti

YEREL 02.06.2021 - 12:00, Güncelleme: 02.06.2021 - 12:00
 

Manavgat'ta aşılama 90 bini geçti

Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, Manavgat nüfusunun yaklaşık 3'te 1'inin aşılandığını belirterek, hedeflerinin haziran ayı içerisinde bu sayıyı 150 bine çıkarmak olduğunu söyledi

haberimizvar.net- 1 Haziran'dan itibaren yeni normalleşme süreci içine girildiğini hatırlatan Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, bu süreçte bugüne kadar verilen mücadelenin bırakılmadan devam etmesi gerektiğini vurgulayarak, "Tekrar normalleşmek için çok dikkatli olmamız gerekiyor. Bu süreç biliyorsunuz devam ediyor. Birden bire vaka sayının yükselmemesi için yine belli şeylere dikkat edeceğiz. Yine mesafemizi koruyacağız, maskemizi takacağız ve temizliğe önem vereceğiz" diye konuştu. MUTLAKA HERKES AŞISINI YAPTIRSIN Covid-19 ile mücadelenin en önemli bölümünün aşı olduğunu vurgulayan Kaymakam Yiğit, "Lütfen aşılarımızı olalım. Sırası gelen ki 50 yaş üzeri herkes aşılanabiliyor, herkes bir an önce randevusunu alsın ve aşısını olsun bu çok önemli. Biz haziran ayında ilçe olarak söylüyorum, ilçenin yarısını aşılamış olursak çok büyük bir başarı olacak. Türkiye için de aynı şey söz konusu. Bizim şu an 90 binin üzerinde aşılanmış insanımız var. Yaklaşık bu Manavgat'ın 3'te 1'ine tekamül ediyor. Bunu 150'e çıkardığımız zaman çok rahat bir şekilde toplu aktivitelere katılabileceğiz. Toplu aktiviteler yapabileceğiz, törenler, şölenler, düğünler yapabileceğiz. Dolayısıyla bir an önce bu aşı olayını artırmamız gerekiyor" diye konuştu.
Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, Manavgat nüfusunun yaklaşık 3'te 1'inin aşılandığını belirterek, hedeflerinin haziran ayı içerisinde bu sayıyı 150 bine çıkarmak olduğunu söyledi

haberimizvar.net- 1 Haziran'dan itibaren yeni normalleşme süreci içine girildiğini hatırlatan Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, bu süreçte bugüne kadar verilen mücadelenin bırakılmadan devam etmesi gerektiğini vurgulayarak, "Tekrar normalleşmek için çok dikkatli olmamız gerekiyor. Bu süreç biliyorsunuz devam ediyor. Birden bire vaka sayının yükselmemesi için yine belli şeylere dikkat edeceğiz. Yine mesafemizi koruyacağız, maskemizi takacağız ve temizliğe önem vereceğiz" diye konuştu.

MUTLAKA HERKES AŞISINI YAPTIRSIN

Covid-19 ile mücadelenin en önemli bölümünün aşı olduğunu vurgulayan Kaymakam Yiğit, "Lütfen aşılarımızı olalım. Sırası gelen ki 50 yaş üzeri herkes aşılanabiliyor, herkes bir an önce randevusunu alsın ve aşısını olsun bu çok önemli. Biz haziran ayında ilçe olarak söylüyorum, ilçenin yarısını aşılamış olursak çok büyük bir başarı olacak. Türkiye için de aynı şey söz konusu. Bizim şu an 90 binin üzerinde aşılanmış insanımız var. Yaklaşık bu Manavgat'ın 3'te 1'ine tekamül ediyor. Bunu 150'e çıkardığımız zaman çok rahat bir şekilde toplu aktivitelere katılabileceğiz. Toplu aktiviteler yapabileceğiz, törenler, şölenler, düğünler yapabileceğiz. Dolayısıyla bir an önce bu aşı olayını artırmamız gerekiyor" diye konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.