Manavgat'ta camilerde temizlik

YAŞAM 04.09.2019 - 17:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Manavgat'ta camilerde temizlik

Manavgat Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Cenaze Hizmetleri Birimi 106 mahallede cami temizliği çalışması başlattı

haberimizvar.net Manavgat Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Cenaze Hizmetleri Birimi vatandaşların daha temiz bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla 106 mahallede cami temizliği çalışması başlattı. Seydiler Mahallesi'nde yapılan cami temizleme çalışmaları kapsamında lavaboların yıkanması, cami içerisindeki halıların yıkanması, camların silinmesi ve şadırvan temizliği işlemleri gerçekleştirildi. Belediye ekipleri ayrıca cami etrafında oluşan yabancı ot temizliği ve tadilat işlemlerini de gerçekleştirdi. RUTİN OLARAK DEVAM EDECEK Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, vatandaşların ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapmalarını sağlamak amacıyla rutin olarak çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Başkan Şükrü Sözen, "Manavgat Belediyesi ekiplerimiz halkımızın daha güvenli ve daha sağlıklı bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri amacıyla periyodik olarak cami temizleme çalışmalarına devam etmektedir. Bundan vatandaşlarımız da çok memnun. Çalışmalarımız devam edecek" dedi.
Manavgat Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Cenaze Hizmetleri Birimi 106 mahallede cami temizliği çalışması başlattı

haberimizvar.net Manavgat Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Cenaze Hizmetleri Birimi vatandaşların daha temiz bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla 106 mahallede cami temizliği çalışması başlattı. Seydiler Mahallesi'nde yapılan cami temizleme çalışmaları kapsamında lavaboların yıkanması, cami içerisindeki halıların yıkanması, camların silinmesi ve şadırvan temizliği işlemleri gerçekleştirildi. Belediye ekipleri ayrıca cami etrafında oluşan yabancı ot temizliği ve tadilat işlemlerini de gerçekleştirdi.

RUTİN OLARAK DEVAM EDECEK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, vatandaşların ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapmalarını sağlamak amacıyla rutin olarak çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Başkan Şükrü Sözen, "Manavgat Belediyesi ekiplerimiz halkımızın daha güvenli ve daha sağlıklı bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri amacıyla periyodik olarak cami temizleme çalışmalarına devam etmektedir. Bundan vatandaşlarımız da çok memnun. Çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.