Manavgat'ta demokrasi nöbeti

YEREL 24.01.2023 - 23:32, Güncelleme: 24.01.2023 - 23:32
 

Manavgat'ta demokrasi nöbeti

Manavgat Belediyesi demokrasi şehitlerini anmak için bir dizi etkinlik düzenliyor. Adalet ve Demokrasi Haftası nedeniyle Atatürk Kültür Merkezi’nde oluşturulan fotoğraflı anma koridorunda demokrasi nöbeti tutulacak.

haberimizvar.net- Manavgat Belediyesi, 24-31 Ocak Adalet ve Demokrasi Haftası’nda düşünceleri nedeniyle katledilen aydınları anacak. Atatürk Kültür Merkezi’nde oluşturulan fotoğraflı anma koridorunda,  Uğur Mumcu, Abdi İpekçi, Ahmet Taner Kışlalı, Bahriye Üçok Çetin Emeç, Gaffar Okkan, Hrant Dink, Muammer Aksoy, Metin Göktepe, Necip Hablemitoğlu fotoğraflarına karanfiller bırakılaca.   UĞUR MUMCU SERGİSİ 24 Ocak 1993’te katledilen gazeteci ve yazar Uğur Mumcu’nun Cumhuriyet Gazetesi’nden çalışma arkadaşı olan Gazeteci Rıza Ezer’in Objektifinden Adalet-Demokrasi ve Uğur Mumcu Fotoğrafları Sergisi, 25 Ocak Çarşamba günü saat 19.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde açılacak. Emekli Gazeteci Rıza Ezer ve Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in katılımıyla açılacak olan fotoğraf sergisinde, Uğur Mumcu’nun gazetecilik yıllarındaki fotoğrafları ve o yıllarda adalet ve demokrasiye bakış açısını yansıtan fotoğraflar yer alacak.  Etkinlikler kapsamında ardından sanatçı Metin Güler’in “Aydınlık Türküler-Umutlu Şiirler” dinletisinde özgürlük şarkıları söylenecek. FARKINDALIK İÇİN Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Cumhuriyetimize ve kazanımlarına canı pahasına sahip çıkan ve bu uğurdakatledilen tüm demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Adalet ve demokrasiye her an hepimizin ihtiyacı var. Adalet ve Demokrasi Haftası’nda bu farkındalığı artırmak amacıyla etkinlikler düzenledik. Tüm halkımızı sergi ve dinletimize davet ediyorum” dedi. 
Manavgat Belediyesi demokrasi şehitlerini anmak için bir dizi etkinlik düzenliyor. Adalet ve Demokrasi Haftası nedeniyle Atatürk Kültür Merkezi’nde oluşturulan fotoğraflı anma koridorunda demokrasi nöbeti tutulacak.

haberimizvar.net- Manavgat Belediyesi, 24-31 Ocak Adalet ve Demokrasi Haftası’nda düşünceleri nedeniyle katledilen aydınları anacak. Atatürk Kültür Merkezi’nde oluşturulan fotoğraflı anma koridorunda,  Uğur Mumcu, Abdi İpekçi, Ahmet Taner Kışlalı, Bahriye Üçok Çetin Emeç, Gaffar Okkan, Hrant Dink, Muammer Aksoy, Metin Göktepe, Necip Hablemitoğlu fotoğraflarına karanfiller bırakılaca.  

UĞUR MUMCU SERGİSİ

24 Ocak 1993’te katledilen gazeteci ve yazar Uğur Mumcu’nun Cumhuriyet Gazetesi’nden çalışma arkadaşı olan Gazeteci Rıza Ezer’in Objektifinden Adalet-Demokrasi ve Uğur Mumcu Fotoğrafları Sergisi, 25 Ocak Çarşamba günü saat 19.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde açılacak. Emekli Gazeteci Rıza Ezer ve Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in katılımıyla açılacak olan fotoğraf sergisinde, Uğur Mumcu’nun gazetecilik yıllarındaki fotoğrafları ve o yıllarda adalet ve demokrasiye bakış açısını yansıtan fotoğraflar yer alacak.  Etkinlikler kapsamında ardından sanatçı Metin Güler’in “Aydınlık Türküler-Umutlu Şiirler” dinletisinde özgürlük şarkıları söylenecek.

FARKINDALIK İÇİN

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Cumhuriyetimize ve kazanımlarına canı pahasına sahip çıkan ve bu uğurdakatledilen tüm demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Adalet ve demokrasiye her an hepimizin ihtiyacı var. Adalet ve Demokrasi Haftası’nda bu farkındalığı artırmak amacıyla etkinlikler düzenledik. Tüm halkımızı sergi ve dinletimize davet ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.