aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Manavgat'ta dev ağaç binanın üzerine devrildi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2025 - 13:39, Güncelleme: 01.06.2025 - 13:39
 

Manavgat'ta dev ağaç binanın üzerine devrildi

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde kurumuş çam ağacı rüzgar ve yağmura dayanamayarak yan tarafında bulunan binanın üzerine devrildi.

haberimizvar.net- Manavgat Kasaplar Mahallesi 3636 sokakta meydana gelen olayda, sokak üzerinde bulunan boş arazide bulunan kurumuş çam ağacı şirdetli rüzgar ve yağmura daha fazla dayanamayarak yan tarafında bulunan 4 katlı apartmanın üzerine devrildi. Şans eseri olayda can ve mal kaybı yaşanmazken, bir bina sakini ağaç devrildiği sırada balkonda çocuğunun oynadığını belirtti.  Ağacın büyük bir gürültüyle devrildiğini söyleyen bina sakini, "Ağaç büyük bir gürültüyle benim balkonuma ve binanın çatısına yıkıldı. Bu ağaç yaklaşık 3 yıl önce kurudu. Arsa sahibine defalarca kuruyan ağacın yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu kötü bir olay yaşanmadan kesmesini söylememize rağmen umursamadı. Bize bundan rahatsız oluyorsak ağacı kesebileceğimizi söyledi. Bugün de gördüğünüz gibi ağaç binanın üzerine ve benim balkonuma devrildi. Allah’tan kimseye bir şey olmadı. Çocuğumun korkudan psikolojisi bozuldu" dedi. 
Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde kurumuş çam ağacı rüzgar ve yağmura dayanamayarak yan tarafında bulunan binanın üzerine devrildi.

haberimizvar.net-  Manavgat Kasaplar Mahallesi 3636 sokakta meydana gelen olayda, sokak üzerinde bulunan boş arazide bulunan kurumuş çam ağacı şirdetli rüzgar ve yağmura daha fazla dayanamayarak yan tarafında bulunan 4 katlı apartmanın üzerine devrildi. Şans eseri olayda can ve mal kaybı yaşanmazken, bir bina sakini ağaç devrildiği sırada balkonda çocuğunun oynadığını belirtti. 

Ağacın büyük bir gürültüyle devrildiğini söyleyen bina sakini, "Ağaç büyük bir gürültüyle benim balkonuma ve binanın çatısına yıkıldı. Bu ağaç yaklaşık 3 yıl önce kurudu. Arsa sahibine defalarca kuruyan ağacın yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu kötü bir olay yaşanmadan kesmesini söylememize rağmen umursamadı. Bize bundan rahatsız oluyorsak ağacı kesebileceğimizi söyledi. Bugün de gördüğünüz gibi ağaç binanın üzerine ve benim balkonuma devrildi. Allah’tan kimseye bir şey olmadı. Çocuğumun korkudan psikolojisi bozuldu" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.