Manavgat'ta mobilya fabrikasında yangın

ASAYİŞ 12.03.2022 - 11:33, Güncelleme: 12.03.2022 - 11:33
 

Manavgat'ta mobilya fabrikasında yangın

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir mobilya fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

haberimizvar.net- Manavgat'ta Hatipler mahallesi D-400 karayolundaki bir mobilya fabrikasında saat 21.00 sıralarında yangın çıktı. Yangın ikaz sistemi tarafından uyarılan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin çevrede güvenlik önlemleri aldığı yangın itfaiye ekiplerinin tarafından söndürüldü. Yangına müdahale etmeye çalışırken dumandan etkilenen fabrika sahibi Mehmet Akif Gök'e sağlık ekipleri müdahale edildi. Çıkış nedeni henüz belirlemeyen yangının, toz emme makinasının bulunduğu yerden başladığı ve boya ile kimyasal maddelerin bulunduğu alana sıçramadan söndürüldüğü kaydedildi. Yangın ikaz sistemi tarafından kendilerine gelen telefon ile yangından haberdar olduklarını anlatan fabrika sahibi Mehmet Akif Gök'ün abisi Ahmet Ali Gök, "Yeni ayrılmıştım işten. Eve gittim, aradan yarım saat geçti, babam aradı. Gelirken Çakalderesi mevkiinden baktım dumanlar yükseliyor. Ciddi bir yangın ama sadece toz emme bölümünde çıktığı için alevi fazla gösteriyordu" dedi. Yangında kimsenin zarar görmediğini belirten Gök, "Yangın boya ve kimyasal maddelerin bulunduğu tarafa geçmedi. Zarar 250, 300 bin lira civarında. Önemli olan can kaybı yok" diye konuştu. Gök, fabrikanın yangına karşı sigortalı olmadığını belirtti.    
Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir mobilya fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

haberimizvar.net- Manavgat'ta Hatipler mahallesi D-400 karayolundaki bir mobilya fabrikasında saat 21.00 sıralarında yangın çıktı. Yangın ikaz sistemi tarafından uyarılan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin çevrede güvenlik önlemleri aldığı yangın itfaiye ekiplerinin tarafından söndürüldü. Yangına müdahale etmeye çalışırken dumandan etkilenen fabrika sahibi Mehmet Akif Gök'e sağlık ekipleri müdahale edildi.


Çıkış nedeni henüz belirlemeyen yangının, toz emme makinasının bulunduğu yerden başladığı ve boya ile kimyasal maddelerin bulunduğu alana sıçramadan söndürüldüğü kaydedildi. Yangın ikaz sistemi tarafından kendilerine gelen telefon ile yangından haberdar olduklarını anlatan fabrika sahibi Mehmet Akif Gök'ün abisi Ahmet Ali Gök, "Yeni ayrılmıştım işten. Eve gittim, aradan yarım saat geçti, babam aradı. Gelirken Çakalderesi mevkiinden baktım dumanlar yükseliyor. Ciddi bir yangın ama sadece toz emme bölümünde çıktığı için alevi fazla gösteriyordu" dedi.


Yangında kimsenin zarar görmediğini belirten Gök, "Yangın boya ve kimyasal maddelerin bulunduğu tarafa geçmedi. Zarar 250, 300 bin lira civarında. Önemli olan can kaybı yok" diye konuştu.


Gök, fabrikanın yangına karşı sigortalı olmadığını belirtti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.