Manavgat'ta 'Rahvan At Yarışları' yapıldı

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.10.2023 - 11:57, Güncelleme: 09.10.2023 - 11:57
 

Manavgat'ta 'Rahvan At Yarışları' yapıldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 60 atın kıyasıya mücadelesine sahne olan 14'üncü Geleneksel Rahvan At Yarışları düzenlendi.

haberimizvar.net- Manavgat Belediyesi ve Manavgat Side Rahvan Atçılar Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte 60 at yarıştı. Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği yarışları, turistler de izledi. Yarışlarda ikili taylarda Sadri Avcı, üçlü taylarda Muharrem Bitirim, dörtlü taylarda Habibe Varol, destede Adnan Türk, küçük ortada Özgür Akkaya, büyük ortada Sadri Avcı, başaltında Niyazi Yavyu, başta Mevlüt Tosun, ithal A'da Koray Şahin, ithal B'de ise Şükrü Sözen'in atları birinci oldu. Gerçekleştirilen yarışlarda dereceye giren at sahiplerine toplamda 130 bin lira ödül verildi. Yarışlar sırasında ufak çapta bir de kaza yaşandı. Bir kadın jokey yarış sırasında attan düşerek hafif şekilde yaralandı. Jokeyin düşen atın ise yarışı sürdürmesi dikkati çekti.  Manavgat Side Rahvan Atçılar Spor Derneği Başkanı Hasan Delikkulak, "Organizasyon çok güzeldi. Katılım çok iyiydi. Atlarımız güzel dereceler yaptı ve bu arada yeni sahamızda ilk yarışımızı yapmamızın mutluluğu, huzuru içerisindeyiz" dedi.   
Antalya'nın Manavgat ilçesinde 60 atın kıyasıya mücadelesine sahne olan 14'üncü Geleneksel Rahvan At Yarışları düzenlendi.

haberimizvar.net-  Manavgat Belediyesi ve Manavgat Side Rahvan Atçılar Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte 60 at yarıştı. Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği yarışları, turistler de izledi. Yarışlarda ikili taylarda Sadri Avcı, üçlü taylarda Muharrem Bitirim, dörtlü taylarda Habibe Varol, destede Adnan Türk, küçük ortada Özgür Akkaya, büyük ortada Sadri Avcı, başaltında Niyazi Yavyu, başta Mevlüt Tosun, ithal A'da Koray Şahin, ithal B'de ise Şükrü Sözen'in atları birinci oldu. Gerçekleştirilen yarışlarda dereceye giren at sahiplerine toplamda 130 bin lira ödül verildi.

Yarışlar sırasında ufak çapta bir de kaza yaşandı. Bir kadın jokey yarış sırasında attan düşerek hafif şekilde yaralandı. Jokeyin düşen atın ise yarışı sürdürmesi dikkati çekti. 

Manavgat Side Rahvan Atçılar Spor Derneği Başkanı Hasan Delikkulak, "Organizasyon çok güzeldi. Katılım çok iyiydi. Atlarımız güzel dereceler yaptı ve bu arada yeni sahamızda ilk yarışımızı yapmamızın mutluluğu, huzuru içerisindeyiz" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.