Manavgat'ta şiir dinletisi

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.03.2024 - 14:34, Güncelleme: 09.03.2024 - 14:34
 

Manavgat'ta şiir dinletisi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 'Ukde' adlı şiir dinletisi düzenlendi.

haberimizvar.net- Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Manavgat Gençlik Merkezi tarafından Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen şiir dinletisine çok sayıda davetli katıldı. Etkinliğin açıklanmasında konuşan Manavgat Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Karakaya, şiir dinlemesinin amacının gençleri sanata yönlendirmek, disiplinler arası kapasiteyi değiştirmek ve kayıt olduğunu belirtti. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ayşe Tutku Çetin'in hazırladığı şiir dinletisinde gençlerin, Hüseyin Nihal Atsız'dan Nazım Hikmet'e, Yahya Kemal Beyatlı'dan Mehmet Emin Yurdakul'a Mevlana'dan Can Yücel'e 13 şairin şiirlerini seslendirdi. 
Antalya'nın Manavgat ilçesinde Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 'Ukde' adlı şiir dinletisi düzenlendi.

haberimizvar.net- Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Manavgat Gençlik Merkezi tarafından Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen şiir dinletisine çok sayıda davetli katıldı. Etkinliğin açıklanmasında konuşan Manavgat Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Karakaya, şiir dinlemesinin amacının gençleri sanata yönlendirmek, disiplinler arası kapasiteyi değiştirmek ve kayıt olduğunu belirtti.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ayşe Tutku Çetin'in hazırladığı şiir dinletisinde gençlerin, Hüseyin Nihal Atsız'dan Nazım Hikmet'e, Yahya Kemal Beyatlı'dan Mehmet Emin Yurdakul'a Mevlana'dan Can Yücel'e 13 şairin şiirlerini seslendirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.