Manavgat'ta 'Taşıt Köprüsü'ne konserli açılış

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.03.2024 - 16:49, Güncelleme: 11.03.2024 - 16:49
 

Manavgat'ta 'Taşıt Köprüsü'ne konserli açılış

Manavgat Belediyesi Şükrü Sözen Taşıt Köprüsü, Pinhani grubunun konseriyle açıldı.

haberimizvar.net- Manavgat Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yapılan, Örnek ile Eskihisar mahallelerini birbirine bağlayan Şükrü Sözen Taşıt Köprüsü açıldı. Pinhani grubunun konser verdiği açılışa CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Doktor Niyazi Nefi Kara, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve CHP meclis üyesi adayları, oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in vizyon projelerinden olan; estetik yapısı ve ışıklandırmasıyla vatandaşların ilgisi ve beğenisini toplayan, 91 metre uzunluk, 16,5 metre genişliğe sahip Şükrü Sözen Taşıt Köprüsü konuşmaların ardından kurdele kesimi ve havai fişek gösteriyle açıldı. Törenin sonrasında Pinhani grubu konser verdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, inşaat firması adına Fatih Yurdemi'ye plaket; Pinhani grubu solisti Sinan Kaynakçı'ya da plaket ve çiçek takdiminde bulundu.
Manavgat Belediyesi Şükrü Sözen Taşıt Köprüsü, Pinhani grubunun konseriyle açıldı.

haberimizvar.net- Manavgat Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yapılan, Örnek ile Eskihisar mahallelerini birbirine bağlayan Şükrü Sözen Taşıt Köprüsü açıldı. Pinhani grubunun konser verdiği açılışa CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Doktor Niyazi Nefi Kara, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve CHP meclis üyesi adayları, oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in vizyon projelerinden olan; estetik yapısı ve ışıklandırmasıyla vatandaşların ilgisi ve beğenisini toplayan, 91 metre uzunluk, 16,5 metre genişliğe sahip Şükrü Sözen Taşıt Köprüsü konuşmaların ardından kurdele kesimi ve havai fişek gösteriyle açıldı. Törenin sonrasında Pinhani grubu konser verdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, inşaat firması adına Fatih Yurdemi'ye plaket; Pinhani grubu solisti Sinan Kaynakçı'ya da plaket ve çiçek takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.