Manavgat’ta transfer şov

SPOR 03.08.2019 - 14:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Manavgat’ta transfer şov

Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) şampiyon parolası ile çıkmayı hedefleyen Manavgat Belediyespor, 14 yeni transfer ile 2019-2020 futbol sezonuna hızlı bir giriş yaptı

Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) şampiyon parolası ile çıkmayı hedefleyen Manavgat Belediyespor, 14 yeni transfer ile 2019-2020 futbol sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy yönetiminde sahaya çıkacak olan Manavgat Belediyespor, 4’ü iç transfer olmak üzere toplamda 18 futbolcuyu renklerine bağladı. TAKIM RUHU ÖN PLANDA Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in Side Ek Hizmet Binası’nda katıldığı imza töreninde, futbolcular, hedefleri olan, takım ruhunun ön plana çıktığı bir kulübe geldiklerini ve sezon sonunda şampiyon olarak ipi göğüsleyeceklerini söyledi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, takımı gençleştirdiklerini belirterek, takım ruhunu ön planda tutacak olan futbolcularla sezona gireceklerini belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “ Kadromuza dahil ettiğimiz genç ve yetenekli futbolcularımızın kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Teknik yönetimimiz, taraftarlarımız ve futbolcularımızın enerjisi ile takımımızın sezon sonunda şampiyon olacağına inanıyorum. Hedefimiz şampiyonluk. Manavgat Belediyespor’umuzu bir üst lige çıkarmak için gereken tüm çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi. YAPILAN TRANSFERLER Manavgat Belediyespor’a katılan futbolcuların isimleri ise şu şekilde; İç transferler, Fatih Gümüşel, Tunahan Aydın, Kerem Eryılmaz, Serkan Bultan, Efe Lorenzo Deniz. Dış transferler ise, İlker Günay- Kaleci (Kırıkkalespor) Fatih Oruç- Sağ bek (Serinhisarspor) İlyar Mahsuni- Kaleci (Kemerspor) Emre Yurt- sol bek(Anamur Belediyespor) Menderes Korkmaz- stoper(Kütahyaspor) Oğuzhan Yılmaz – stoper, (Ladik Belediyespor) Engin Ege-stoper (Bornova Belediyespor) Muhammed Akdeniz-orta saha (Yeni Amasyaspor) Şakir Bozlar- orta saha (Yeni Amasyaspor) Emrak Ekmekçi-sol açık( Kestel Belediyespor) Engin Ulutaş- sol açık (Kepez Belediyespor) Cihan Tan- sağ açık (Yeşilköyspor) Ayvaz Koç-santrafor (Salihli Belediyespor) Barlas Yener- santrafor(Ünyespor)  
Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) şampiyon parolası ile çıkmayı hedefleyen Manavgat Belediyespor, 14 yeni transfer ile 2019-2020 futbol sezonuna hızlı bir giriş yaptı

Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) şampiyon parolası ile çıkmayı hedefleyen Manavgat Belediyespor, 14 yeni transfer ile 2019-2020 futbol sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy yönetiminde sahaya çıkacak olan Manavgat Belediyespor, 4’ü iç transfer olmak üzere toplamda 18 futbolcuyu renklerine bağladı.

TAKIM RUHU ÖN PLANDA

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in Side Ek Hizmet Binası’nda katıldığı imza töreninde, futbolcular, hedefleri olan, takım ruhunun ön plana çıktığı bir kulübe geldiklerini ve sezon sonunda şampiyon olarak ipi göğüsleyeceklerini söyledi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, takımı gençleştirdiklerini belirterek, takım ruhunu ön planda tutacak olan futbolcularla sezona gireceklerini belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “ Kadromuza dahil ettiğimiz genç ve yetenekli futbolcularımızın kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Teknik yönetimimiz, taraftarlarımız ve futbolcularımızın enerjisi ile takımımızın sezon sonunda şampiyon olacağına inanıyorum. Hedefimiz şampiyonluk. Manavgat Belediyespor’umuzu bir üst lige çıkarmak için gereken tüm çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

YAPILAN TRANSFERLER

Manavgat Belediyespor’a katılan futbolcuların isimleri ise şu şekilde; İç transferler, Fatih Gümüşel, Tunahan Aydın, Kerem Eryılmaz, Serkan Bultan, Efe Lorenzo Deniz. Dış transferler ise, İlker Günay- Kaleci (Kırıkkalespor) Fatih Oruç- Sağ bek (Serinhisarspor) İlyar Mahsuni- Kaleci (Kemerspor) Emre Yurt- sol bek(Anamur Belediyespor) Menderes Korkmaz- stoper(Kütahyaspor) Oğuzhan Yılmaz – stoper, (Ladik Belediyespor) Engin Ege-stoper (Bornova Belediyespor) Muhammed Akdeniz-orta saha (Yeni Amasyaspor) Şakir Bozlar- orta saha (Yeni Amasyaspor) Emrak Ekmekçi-sol açık( Kestel Belediyespor) Engin Ulutaş- sol açık (Kepez Belediyespor) Cihan Tan- sağ açık (Yeşilköyspor) Ayvaz Koç-santrafor (Salihli Belediyespor) Barlas Yener- santrafor(Ünyespor)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.