Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.01.2022 - 16:57, Güncelleme: 29.01.2022 - 16:57
 

Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

Antalya'nın Manavgat ilçesi Side mahallesinde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği 2 operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve kullandığı iddiasıyla 4 şüpheli yakalandı.

haberimizvar.net- Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçe genelinde uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemek için çalışmalarını sürdürdü. Jandarma ekipleri Side mahallesindeki yol kontrolünde şüpheli hareketlerde bulunan 3 kişinin üzerinde arama yaptı. Ekipler aramada 90 gram esrar, ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait fişekler ele geçirdi. Kimlik kontrolünde şüphelilerin çeşitli suçlardan 19 kaydı bulunan R.K., 5 kaydı bulunan D.Ö. ile A.Ö. olduğu tespit edildi. Şüpheliler hakkında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak ile ateşli silahlar kanununa muhalefet suçlarından işlem yapıldı.  Side Mahallesi'nde bir kişinin uyuşturucu madde satışı yaptığı bilgisi üzerine jandarmanın araştırması sonucunda çeşitli suçlardan 5 kaydı bulunan N.Y. yakalandı. Uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen N.Y.'nin evine gerçekleştirilen operasyonda 15 gram esrar, 9 gram eroin ve uyuşturucu hap ele geçirildi. N.Y., gözaltına alındı.  
Antalya'nın Manavgat ilçesi Side mahallesinde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği 2 operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve kullandığı iddiasıyla 4 şüpheli yakalandı.

haberimizvar.net- Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçe genelinde uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemek için çalışmalarını sürdürdü. Jandarma ekipleri Side mahallesindeki yol kontrolünde şüpheli hareketlerde bulunan 3 kişinin üzerinde arama yaptı. Ekipler aramada 90 gram esrar, ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait fişekler ele geçirdi. Kimlik kontrolünde şüphelilerin çeşitli suçlardan 19 kaydı bulunan R.K., 5 kaydı bulunan D.Ö. ile A.Ö. olduğu tespit edildi. Şüpheliler hakkında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak ile ateşli silahlar kanununa muhalefet suçlarından işlem yapıldı.

 Side Mahallesi'nde bir kişinin uyuşturucu madde satışı yaptığı bilgisi üzerine jandarmanın araştırması sonucunda çeşitli suçlardan 5 kaydı bulunan N.Y. yakalandı. Uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen N.Y.'nin evine gerçekleştirilen operasyonda 15 gram esrar, 9 gram eroin ve uyuşturucu hap ele geçirildi. N.Y., gözaltına alındı.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.