Manavgat'ta yıl sonu etkinliği

YEREL 23.08.2023 - 11:01, Güncelleme: 23.08.2023 - 11:01
 

Manavgat'ta yıl sonu etkinliği

Manavgat Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri, Side Gençlik Merkezi’nde muhteşem bir yılsonu etkinliği düzenleyerek gönüllerince eğlendi.

haberimizvar.net-Öğrencilerin yılsonu etkinliğine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen başkan yardımcısı Mustafa Ceylan ve birim müdürleri de katıldı.   Çocuklar, ilk olarak dönem içerisinde yaptıkları birbirinden güzel resimleri sergiledi. Dolu dolu aktivitelerle geçen yılsonu etkinliğinde çuval yarışı, kovaya su doldurma yarışı, balon patlama yarışı, halat yarışı, çember kapma yarışı ve su savaşı oyunları oynandı. Çocukların su savaşı oyununa Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan ve belediye çalışanları da katıldı. Çocukların su savaşı yapması ise neşeli anlara sahne oldu. Su savaşının ardından öğrencilere dondurma ikramı da yapıldı.   Çocuk Kültür Merkezi öğrencilerinin dönem boyunca verimli bir eğitim aldığını belirten başkan yardımcısı Mustafa Ceylan, yılsonu etkinliğinin öğrencilere moral ve motivasyon verdiğini söyledi. Başkan Yardımcısı Ceylan, “Çocuk Kültür Merkezi’mize gelerek eğitim ve öğretim hayatına katkı yaptığımız öğrencilerimiz bugün muhteşem bir etkinlik düzenleyerek gönüllerince eğlendi. Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen, çocuklarımızın her zaman yanında olmaya özen gösteriyor. Bizler de onların eğlencesine ortak olarak mutluluğu paylaştık. Tüm çocuklarımıza eğitim hayatlarında başarılar diliyor, etkinlikte emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen adına teşekkür ediyorum” dedi.  
Manavgat Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri, Side Gençlik Merkezi’nde muhteşem bir yılsonu etkinliği düzenleyerek gönüllerince eğlendi.
haberimizvar.net-Öğrencilerin yılsonu etkinliğine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i
temsilen başkan yardımcısı Mustafa Ceylan ve birim müdürleri de katıldı.
 
Çocuklar, ilk olarak dönem içerisinde yaptıkları birbirinden güzel resimleri sergiledi. Dolu dolu aktivitelerle geçen yılsonu etkinliğinde çuval yarışı, kovaya su doldurma yarışı, balon patlama yarışı, halat yarışı, çember kapma yarışı ve su
savaşı oyunları oynandı. Çocukların su savaşı oyununa Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan ve belediye çalışanları da katıldı. Çocukların su savaşı yapması ise neşeli anlara sahne oldu. Su savaşının ardından öğrencilere dondurma ikramı da yapıldı.
 
Çocuk Kültür Merkezi öğrencilerinin dönem boyunca verimli bir eğitim aldığını belirten başkan yardımcısı Mustafa Ceylan, yılsonu etkinliğinin öğrencilere moral ve motivasyon verdiğini söyledi. Başkan Yardımcısı Ceylan, “Çocuk Kültür Merkezi’mize gelerek eğitim ve öğretim hayatına katkı yaptığımız öğrencilerimiz bugün muhteşem bir etkinlik
düzenleyerek gönüllerince eğlendi. Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen, çocuklarımızın her zaman yanında olmaya özen gösteriyor. Bizler de onların eğlencesine ortak olarak mutluluğu paylaştık. Tüm çocuklarımıza eğitim
hayatlarında başarılar diliyor, etkinlikte emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.