Mandıra Filozofu Antalya'ya geliyor

KÜLTÜR 18.01.2024 - 11:56, Güncelleme: 18.01.2024 - 11:56
 

Mandıra Filozofu Antalya'ya geliyor

Sempatik tavırlarıyla sanatseverlerin beğenisini kazanan Müfit Can Saçıntı’nın ‘İtiraz Ediyorum’ adlı oyunu 8 Şubat’ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

haberimizvar.net- Mandıra Filozofu filmleriyle tanınan Müfit Can Saçıntı, ‘İtiraz Ediyorum’ isimli oyunuyla Antalyalı sanatseverlerle bir araya gelecek. ‘İtiraz Ediyorum’ adlı oyununu seyirciyle buluşturacak olan Müfit Can Saçıntı, 8 Şubat Perşembe günü saat 20.00’de Mall Of Antalya’da izleyicinin karşısına çıkacak. Yaş sınırı 12 olarak belirlenen oyun, 1 saat 35 dakika süreyle sahnelenecek.  KAPİTALİST SİSTEME ELEŞTİRİ Saçıntı, canlı müzikli tek kişilik güldürüsünde, güldürürken düşündürmekle kalmıyor, eğlendirirken de düşündürüyor. Filmlerindeki eğlenceli kapitalist sistem eleştirisini gösterisinde de sürdüren sanatçı, gösterinin isminden de anlaşılacağı gibi çeşitli konularda itirazlarını eğlenceli bir şekilde dile getiriyor. Evlilikten, eğitim sistemine, çalışma hayatından reklamlara kadar, pek çok konuda düşündürürken güldürmeyi başarıyor. Oyunun canlı müziklerini ise dünyada ender bulunan kontrtenor bir sese sahip Ateş Arya yapıyor. Oyunda Kanto’dan Rap’e kadar pek çok eğlenceli şarkı yer alıyor. Gösterinin bilet fiyatı ise 260 TL olarak satışa sunuldu.
Sempatik tavırlarıyla sanatseverlerin beğenisini kazanan Müfit Can Saçıntı’nın ‘İtiraz Ediyorum’ adlı oyunu 8 Şubat’ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

haberimizvar.net- Mandıra Filozofu filmleriyle tanınan Müfit Can Saçıntı, ‘İtiraz Ediyorum’ isimli oyunuyla Antalyalı sanatseverlerle bir araya gelecek. ‘İtiraz Ediyorum’ adlı oyununu seyirciyle buluşturacak olan Müfit Can Saçıntı, 8 Şubat Perşembe günü saat 20.00’de Mall Of Antalya’da izleyicinin karşısına çıkacak. Yaş sınırı 12 olarak belirlenen oyun, 1 saat 35 dakika süreyle sahnelenecek. 

KAPİTALİST SİSTEME ELEŞTİRİ
Saçıntı, canlı müzikli tek kişilik güldürüsünde, güldürürken düşündürmekle kalmıyor, eğlendirirken de düşündürüyor. Filmlerindeki eğlenceli kapitalist sistem eleştirisini gösterisinde de sürdüren sanatçı, gösterinin isminden de anlaşılacağı gibi çeşitli konularda itirazlarını eğlenceli bir şekilde dile getiriyor. Evlilikten, eğitim sistemine, çalışma hayatından reklamlara kadar, pek çok konuda düşündürürken güldürmeyi başarıyor. Oyunun canlı müziklerini ise dünyada ender bulunan kontrtenor bir sese sahip Ateş Arya yapıyor. Oyunda Kanto’dan Rap’e kadar pek çok eğlenceli şarkı yer alıyor.
Gösterinin bilet fiyatı ise 260 TL olarak satışa sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.